Ahiyan Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Müzik platformlarında Sarı Laci Dert isimli marş haline gelen şarkıyla yer edinen ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Ahiyan kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

ahiyan kimdir nereli gercek adi nedir

Ankaragücü futbol takımı için yapılan Sarı Laci Dert isimli marşla merak edilen isim olan Ahiyan bir Türkçe rap sanatçısıdır. Kendisine ait birçok tekli parçaları olduğu gibi diğer sanatçılara da söz yazıp ve müzik yapmaktadır. Reynmen’in seslendirdiği Az Sevdim adlı şarkının da söz ve müziğini de üstlenmiştir. Farklı tarzı ile büyük bir kitle tarafından sevilen bir isim olmuştur. Uzun nameleri ile parçalarının kalitesi de bir hayli yükselmiş haldedir. Özellikle şarkılarında kullandığı sözlerin anlamlı olması lirikalite bakımından Ahiyan’ı farklı hale getirmektedir. Kurtulmak, Kron1k, Zindan, Cereyan 2.0, Tersine, Deliller, Carnavale, Lütüf, İstemem, Makaradaymış gibi parçaları mevcuttur.

Ahiyan gerçek adı nedir ? gerçek adı Muhammed İkbal Keskin’dir. Ahiyan nereli ? kendisi aslen Ağrı’lıdır ve Ağrı şehrinde doğmuştur. Ahiyan 13 Şubat 1996 tarihinde dünyaya gelmiştir. Kendisi 2022 yılı itibariyle de 26 yaşındadır. Ahiyan ne demek olduğu da merak edilmektedir. Ahi kardeş anlamında olan bir kelime olup kardeşlik anlamına gelmektedir.

Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz siz de yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir