Şarkıcı Ahmet Hatipoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Mavi Gri isimli şarkıcıyla birlikte “Ölümle yaşam arasında” isimli parçayı seslendiren ve sonrasında merak edilen isimlerden olan Şarkıcı Ahmet Hatipoğlu kimdir ? şarkıcı hakkındaki bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

sarkici ahmet hatipoglu kimdir nereli kac yasinda

Kendi düşen ağlamaz, Gözüm görmez başkasını, Saatin kaç, Kainat güzeli, Arsız sevda, Gün ağarmadan, Enkaz, Geri dön gibi tekli ve düet parçaları vardır. Hazırlayıp youtube ve instagram gibi yerlede yayınladığı videolarla fenomen haline gelen şarkıcı Ahmet Hatipoğlu kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 27 yaşındadır ve 11 Haziran 1995 Mersin Anamur doğumludur. Şarkıcı Ahmet Hatipoğlu nereli ? kendisi Mersin Anamur’ludur.

“Hayaller De Olmasa” adlı ilk tekli parçasını, 2645 Records aracılığıyla piyasaya çıkarmıştır. Çağatay Akman ile birlikte imza attığı “Sensin Benim En Derin Kuyum” ve “Yüreğim Davacı” adlı eserlerin yanı sıra, kendi seslendirdiği “Kör Sancı” adlı parçayı da çıkarıp yayınlamıştır.

15 yaşına gelene kadar Mersin Anamur’da ikamet etmişir. Liseyi Antalya, Aksu Öğretmen Lisesi’nde okumuş olan Ahmet Hatipoğlu’nun müzik yapmaya başlaması, müzik öğretmeninden etkilenmesiyle beraber başlamış olup lise senelerine dayanmaktadır. Sonrasında Eskişehir’de bulunan Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirmiş ve Eskişehir’deki üniversite yıllarında, müzik hayatına da profesyonel olarak giriş yapmıştır.

Instagram hesabı ahmethatipogluuu şeklindedir. Hakkında siz de daha fazla bilgi sahibiyseniz yorumlar kısmında yazıp herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir