Kanlı Para Oyunu Nedir, Nasıl Oynanır?

Son günlerde birçok okulda çocuklar arasında oynanan kanlı para oyunu velileri endişelendiriyor. İlkokul, ortaokul ve lise yaşlarındaki çocuklar tarafından çokça oynanan oyun her geçen gün yayılmaya devam ediyor. Bir madeni para ile oynanan kanlı para oyunu, ilk olarak çocukların ellerinde oluşan yaralanmalardan fark edildi. Tik tok uygulamasında görülüp, oynanmaya başlanan kanlı para, çocuklar arasında hızla yayıldı.

kanli para oyunu

Kanlı para oyunu nasıl oynanır? Kuralları nedir?

İki ya da daha fazla çocuğun bir madeni para ile oynadığı kanlı parada cezalandırılan çocuğun ellerinde ve parmaklarında kanamalar meydana geliyor. Bazı öğrenciler oyunun daha kanlı olması için madeni paranın etrafına bıçakla kesikler bile atıyor.

Madeni paranın havaya atılması ile başlanan oyunda, çocuk elinin tersi ile parayı havada tutmaya çalışır. Parmaklar arasında sıkıştırılan para çocuğun kanlı para diyerek masaya üç kez vurması ile devam eder. Oyunu oynayan çocuk parayı düşürürse cezalandırılır. Ceza alan çocuk elini yumruk yapar ve masaya dik olarak koyar. Karşısındaki çocuk madeni para ile diğer çocuğun el eklemlerine kan akana kadar vurur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir