Sarev Nasıl Bir Marka?

Sarev, 1996 yılında Eskişehir Sümerbank basma fabrikası satın alınarak SARAR bünyesine katılmıştır. SARAR Giyim’in kalitesi ve ünü tartışılamaz. SARAR, giyim ürünlerinde adını tüm dünyaya duyurduktan sonra SAREV olarak da ev tekstil ürünleri pazarında da kendisini ispatlamıştır.

SAREV’in ev tekstil ürünleri arasında, nevresim takımı, pike takımı, uyku seti, bornoz, battaniye, yatak örtüsü, havlu, masa örtüsü gibi ürünler bulunmaktadır. Nevresim takımları ve özellikle pamuk saten nevresim takımları kalitesiyle ve harika desenleriyle çok dikkat çekmekte. SAREV’in ürünlerinde %100 pamuk kullanması ve çekmeme, solmama garantisi vermesi de tercih edilmesine sebep oluyor.

SAREV olarak ev tekstil ürünleri pazarında çok bilinir olmamasına rağmen SARAR adını taşıması müşteriyle güven vermektedir. SAREV ürünlerini bildiğimiz ve kullandığımız için kalitesinin piyasadaki diğer çok bilinen markalardan daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. SAREV ürünlerini siz de hiç şüphe etmeden tercih edebilirsiniz. Kullandıktan sonra kaliteyi görüp bize hak vereceksiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir