Sebi Bebi’yi Tanıyalım

Günümüzde çalışma şartları çok farklı olabiliyor. Artık bir tık ile dünya elimizin altına geliyor. Fikirlerini icraata dönüştürebilenler başarıya erişiyor. İnternet üzerinden kendisine gelir sağlayanlar çoğaldı.

Kadınların güzellik konusuna karşı nasıl bir zaafı olduğunu biliyoruz. Sebi Bebi kanalının sahibi Sebile Ölmez’in de güzellik ve bakım konusunda bazı fikirleri vardı. Sebile Hanım, aslında çalışan biriydi ve işten ayrıldıktan sonra aklına bazı fikirler geldi. Bunları internet üzerinden diğer kadınlarla paylaşmak istedi. Youtube sitesinde kendi videolarını çekti. Adına açtığı internet sayfasından yazılarını paylaştı. Samimiyeti, içtenliği ve akıcı anlatımı öyle sevildi ki kısa sürede kadınlar arasında tanınan bir isim haline geldi. İsmi çok duyulunca televizyon kanalları da ona kayıtsız kalamadı. Ara sıra Tv8 kanalında Özge Uzun’un sunduğu programa konuk oluyor ve güzellik sırlarını, makyajlarını anlatıyor.

Herkes internette videolar çekip anlatımlar yapıyor ancak önemli olan diğerlerinden farklı olup öne çıkabilmek. Sebile Hanım bu noktada yeteneklerini konuşturuyor. Teknolojiye hakim olduğundan dolayı yeni çıkan video tekniklerini kendi videolarına atapte edebiliyor. Diksiyonun düzgün olması da elbette önemli ve ona artı sağlayan durumlardan. Zaman zaman eşi Emre Bey de videolara eşlik ediyor. Hatta bir videoda Emre Bey’in Sebile Hanım’a makyaj yaptığını da görüyoruz. Eşlerin birlikte eğlenceli bir şekilde zaman geçirdiğini görmek izleyicilerin çok hoşuna gidiyor. Yine bir videoda Emre Bey’in elleri eşinin elleri haline geliyor ve ona makyaj yapıyor. Bu ikiliyi kadınlar çok seviyor. Bu arada Sebile Hanım’ın güzelliği ve düzgün fiziği de göze çarpıyor. Anlıyoruz ki Sebile Hanım’ın bir dönem mankenlik yapması boşa değil. =)

Sebibebi’nin bilgi yelpazesi çok geniş. Yalnızca yüzüne makyaj yapmakla kalmıyor. Saçını ve stilini de değiştirerek izleyicilerine renkli dakikalar yaşatıyor. İzleyicilerden gelen talepler üzerine videolarına yön veriyor. Yeni moda güzelliklerden de herkesi haberdar ediyor.

Her geçen gün artan takipçileriyle Sebile Ölmez’e başarılar diliyoruz. Çalışan ve üreten kadınları her zaman destekliyor ve onları tebrik ediyoruz. Yolun açık olsun Sebibebi!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir