Sabun Tasarımcısı Savonmode

Biz kadınlar, güzellikleri seviyoruz ve çevremizi de güzelleştiriyoruz. Kadının eli nereye değse orada bir güzellik mutlaka vardır. Son yıllarda bebek doğumlarında, nişanlarda, özel gün kutlamalarında sevdiklerimize hatıra kalması düşüncesiyle hediyeler vermeye başladık. Tabii eskiden de vardı ancak bu kadar özenle seçilmiş hediyeler değildi.

Kurabiyeler yaptırılıyor, şekerler dağıtılıyor. Bir de hatıra sabunlar yaptırılmaya başlandı. Miss gibi sabun kokusunu evinde kim istemez ki? Bebek için yaptırılmış sabunlar bebek şeklinde, nişan-söz gibi kutlamalar için ise kendilerinin tercih ettiği şekilde yapılabiliyor. Kısacası siz masalınızı hayal edin onlar gerçeğe dönüştürsün.

İşte Instagram üzerinden satış yapan “Savonmode” isimli Lerna Hanım da sizin masalınıza katkı sağlıyor. Son derece uygun fiyatlarını başka bir yerde bulamayacağından emin olabilirsiniz. Girişimci ruhuyla kendisine verilen siparişlerinizi özenle hazırlıyor. Tamamen güvenilir bir satıcıdır. Sabunlara bakmak, onu takip etmek isterseniz Instagram’a “savonmode” yazarak bulabilirsiniz. Sabun, kalıcı ve güzel bir hediyedir. Hem kendinizi hem sevdiklerinizi sevindirmeye ne dersiniz?

Bazı modellere birlikte göz atalım..

[su_custom_gallery source=”media: 18165,18166,18167,18168,18169,18170″ link=”attachment” target=”blank” width=”230″ height=”160″ title=”never”]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir