Ceren Gündoğdu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Buray ile birlikte Beni Affet isimli parçaya imza atan ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Ceren Gündoğdu kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

ceren gundogdu kimdir nereli kac yasinda

Beni Affet, İki keklik, Gide gide bir söğüde dayandım, Gözyaşı Kadehleri, Tutsak, Cinayet, Dünyada ikimiz, Bir ateşe attın beni, Sevmek mi sevilmek mi, Kapı gibi parçaları vardır. Yalın sözleri ve dikkat çekici melodileri, zaman zaman akustik piyano ve vokal performanslarıyla, kimi zaman da elektronik düzenlemelerle buluşturan ve melankoli ile romantizmin kıyısında gezinen müziğini Lirik Pop olarak tanımlamaktadır.

Ceren Gündoğdu lise yıllarında kendi şarkılarını yazmaya başlamış olup 2018 sonbaharında da bu şarkıları dinleyiciyle paylaşmaya başlamıştır. Mart 2020’de sözü ve müziği kendisine ait şarkılardan oluşan ilk solo albümü de Kapalı Gözlerle isimli albümdür. 2021’de Türkçe Pop’un kül eserlerinden olan Tutsak’ı yeniden yorumlayıp daha geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştır. 
Nahif ses tonu ile ruha dokunan şarkılarını dur durak bilmeden yayınlamaya devam eden sanatçı, Anadolu müziğine getirdiği özgün yorumuyla adından söz ettirirken, ülkemizde sahneye konan Damdaki Kemancı Müzikali, Sidikli Kasabası Müzikali gibi kült Broadway müzikallerindeki başrol performanslarıyla da dikkat çekmiştir. Ceren Gündoğdu nereli ? bu bilgi henüz bulunmuyor ancak ulaşıldığında burada paylaşılacaktır.

Ceren Gündoğdu kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 35 yaşındadır. 1988 yılında İstanbul’da doğmuştur. Evin salonunda hem piyano hem bağlama olan bir evde dünyaya doğmuştur. Müzisyen bir aileye sahip olarak büyümüş olup henüz küçük yaşlarda iken farklı müzik türlerine ilgi duymaya başlamıştır. Aynı zamanda küçük yaşlarda da piyano çalmaya başlayan Ceren Gündoğdu, 9 yaşındayken Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı yarı-zamanlı Piyano Bölümü’nü kazanmıştır. 2011’de Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden birincilikle mezun olan başarılı şarkıcı ve oyuncu, aynı dönemde İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal-Tiyatro Bölümü’nde de eğitimini tamamladı ve ardından Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yüksek lisans yaptı.

Instagram hesabı cerengundogdu__ şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir