Rabia Soytürk’ün Dudakları Estetik Mi?

Yeni başlayan bir dizi olan Veda Mektubu, büyük ilgiyle izlendi. Dizideki dans sahneleri izleyiciler tarafından oldukça beğenildi. Soytürk, dizide dans eden bir öğrenciyi canlandırıyor. Soytürk hakkında birçok şey merak edildi.

Rabia Soytürk nereli, kaç yaşında?

Rabia Soytürk 26 Ocak 1999 İstanbul doğumludur. Soytürk, Gülperi dizisi ve Özgür Dünya filmi kadrosunda yer aldı. Benim Adım Melek dizisinde Defne karakterine hayat verdi. Balık burcu olan Rabia Soytürk, 1,66 cm boya ve 52 kg ağırlığa sahiptir.

rabia soyturk estetikleri

Rabia Soytürk’ün dudakları burnu estetik mi?

Soytürk’e sorulan estetik sorularına şu şekilde cevap veriyor. Dudaklarının genetik olduğunu, ailesindeki birçok kişinin dudaklarının dolgun olduğunu dile getiriyor. Burnunun ise küçükken burnuyla alakalı bir sorun yaşadığı için estetik olduğunu söylüyor. Başka hiçbir yerinde müdahale olmadığını iddia ediyor. Kilo alıp verdikçe yüzündeki değişimlerin bu sebepten olduğunu sözlerine ekliyor. Dişlerinin ise lamine olduğu her halinden belli oluyor.

Veda mektubu dizisinin konusu nedir?

Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Veda Mektubu başrolünde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar yer alıyor. Geçmişte yarım kalmış bir aşk hikayesinin, Mehmet ve Aslı’nın aşkına engel olmasını konu ediniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir