Begüm Obiz Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

begum obiz kimdir nereli kac yasinda
Katıldığı O ses Türkiye yarışması ile ismini duyuran, ardından 4 yıl boyunca Murat Boz’un vokalistliğini yaparak sevilen isim olan Begüm Obiz, sahne çalışmalarına devam ederken ilk tekli parçası olan “Sen Söyle”yi çıkarmıştır. Murat boz’a hayran olduğunu ve onu örnek aldığını da her zaman söylemektedir.

En küçük dayısının çok iyi bir müzisyen olduğunu, babasının da sesi çok güzel olduğunu annesinin ve ablasın da sesinin güzel olduğunu ve müziğe ilgi duyduğunu belirtmektedir. TRT 4’le büyümüştür. 8 yaşındayken Adana’nın çok popüler musiki derneklerinde eğitime başlamıştır. Tek ve en büyük hayali ise TRT sanatçısı olmak. Üniversite eğitimini tamamladıktan Acun Medya’da çalışan çok sevdiğim bir arkadaşı aracılığı ile “O Ses Türkiye”ye katıldığını söylemektedir. Yarışma sonrasında da Murat Boz’un vokalistliğine başlamış ve 4 sene devam etmiştir. İstanbul’da kendi yaptığım sahnelere yoğunlaşmıştır.

Instagram adresi begumobiz şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir