Ömer Dizisindeki Selahattin Paşalı’nın Eşi Lara Paşalı Kimdir?

Star TV ekranlarında yayınlanan Ömer dizisinde başrolü Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır paylaşıyor. Dizide Ömer karakterine Selahattin Paşalı, Gamze karakterine ise Gökçe Bahadır hayat veriyor. Oyunculuğu çok beğenilen Paşalı’nın eşi Lara Paşalı’nın güzelliği gündem oldu. Dizide bir müezzini canlandıran Paşalı, dindar bir ailenin küçük oğlu olarak karşımıza çıkıyor. İzleyici onun terbiyeli bir genç olmasını çok beğeniyor. Gerçek hayatta nasıl bir karakteri ve hayatı olduğu merak ediliyor.

lara pasali selahattin pasali esi

Selahattin Paşalı kimdir? Nasıl ünlü oldu?

1990 doğumlu olan Selahattin Paşalı, Sanat Yönetimi bölümü mezunu. Başarılı isim oyunculuğa ilk olarak Kalp Atışı dizisi ile adım attı. Paşalı daha sonra Bir Umut Yeter, Babil, Leke, Pera Palas’ta Gece Yarısı ve Aşk 101 gibi projelerde yer aldı. Ünlü isim esas çıkışını Aşk 101 dizisi ile gerçekleştirdi. Yakışıklı oyuncu Nisan 2022’de bir süredir beraber olduğu Lara Tümer ile evlendi. Çiftin Leyla Pera isminde bir çocukları bulunuyor.

lara pasali omer dizisi

Selahattin Paşalı eşiyle nasıl tanıştı? Lara Paşalı kimdir?

Lara Tümer tanışma sürecini; “2014 veya 2015 yılıydı, ben oyunculuk eğitimi alıyordum. Selahattin ile de bir dönem aynı sınıfa denk geldik. Selahattin’i gördüğüm an ben bittim! O zaman dedim ki ‘ben bu çocukla evleneceğim’” sözleriyle anlattı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir