Categories: Trendler

Pullu Elbise Modellerinde Fervente Şıklığı

1992 yılından günümüze değin toptan elbise üretiminde liderliği elden bırakmayan Fervente, pullu elbiseler kategorisi ile gözleri kamaştırıyor. 2019 pullu elbiseler modasını baştan yaratan firma, pullu payetli elbise modelleri ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Her daim güncellenen pullu elbise modelleri, modada sürekliliğin tanımını yapmaya devam ediyor. Firma, hayat kurtarıcı rolü üstlenen pullu elbiseler ile son derece çarpıcı ve modern bir görünüme kavuşmayı garantiliyor. Moda anlayışınızın sofistike ve ışıltılı yansıması için pullu payetli elbise modelleri İstanbul’un Laleli ve Osmanbey ilçelerinde görücüye çıkıyor. Sabredemeyenler veya online alışverişi tercih edenler için pullu elbiseler, resmi internet sitesi ferventeshop.com üzerinden alışverişe sunuluyor.

Seçim yapmakta zorlanacağınız kadar çok sayıda pul payet elbise seçeneği bulunan Fervente ürünlerinde sırt, bacak, omuz ve göğüs dekolte seçenekleri mevcut. 36, 38 ve 40 beden ölçülerinde üretilen pullu elbise modelleri uzun, kısa, ¾ kol ölçülerinin yanı sıra straplez kesimlere sahip pullu abiye elbiseler de barındırıyor.

Doğadan ilham alınan, enerji verici ve hareketli pullu elbiseler, her yaş kadının gözdesi olmuş durumda. Göz alıcı bir nişan abiyesi olarak veya çeşitli organizasyonlarda giymek için, ideal tercihler olan pullu elbiseler, görülmeye değer bir vizyona sahip. Toprak ve kahve tonları ile asil bir görünüm sunan, limon ve altın sarısı ile içinizi ısıtan, leopar deseni ile göz alıcı detaylara sahip pullu elbiseler, çeşitli örgüler ile bezenen tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

En Gözde Pullu Abiye Elbiseler

Günümüz modasını belirleyen trendler neticesinde, pullu elbiseler, gündelik tercihler arasında da yer alıyor. Derin sırt ve göğüs dekoltesi detayları, vücut aksesuarlarıyla yeni bir dokunuş kazanıyor. Kulak aksesuarlarıyla da tamamlanabilen pullu elbiseler, klasik babet, sade stiletto, gladyatör sandalet gibi parçalarla şık kombinler yaratıyor.

Gösterişini bir nebze kaybetmeden, nude bir makyaj ile tamamlanabilen kombin, zaman ve mekandan bağımsız olarak sizi modanın “en”i haline getiriyor.

Fervente Toptan Elbiseler

2019 Fervente pullu elbiseler içerisinde yer alan ürünler, toptan elbiseler kategorisinde de yer alıyor. Bu sayede girişimcilerin giyim sektöründe önünü açan Fervente, toptan elbiseler ile üstün kaliteyi oldukça uygun fiyata sunuyor.

Ayrıca Fervente’de pullu elbiseler için üretim talebi oluşturabilmek mümkün. Mini, midi, uzun etek boyu, işlemeli, örgü, pullu ve daha birçok süsleme çeşidinin bulunduğu Fervente, çoklu üretim talebinizi de karşılıyor. Toptan elbiseler de dahi hayal gücünüzün sınırlarını aşarak, yeni tasarımlar talep edebilirsiniz. Böylece hayalinizdeki tasarımı istenilen renk, desen ve ölçülerde elde etmek olanaklı hale geliyor. Bayilik başvurusu, üretim talebi ve toptan elbiseler gibi hususlar hakkında detaylı bilgi almak için, ferventeshop.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

hüseyin can çalışan

Share
Published by
hüseyin can çalışan

Recent Posts

Mion Kozmetik Kimin Markası?

Mion Kozmetik Kimin Markası? Migros, yeni markası Mion ile kozmetik mağazacılığına girdi. İstanbul, Ankara, İzmir…

% gün önce

Çağatay Ulusoy’un Ayakları

Çağatay Ulusoy'un Ayakları Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Gaddar dizisinin 14. bölümünde kafese hapsediliyor. Birden kendine…

% gün önce

Tavuk Nugget Zararlı Mı, Kilo Yapar Mı?

Tavuk Nugget Zararlı Mı, Kilo Yapar Mı? Nuggetler, genellikle tavuk etinden yapılan ve çeşitli şekillerde…

% gün önce

Ozan Çakar Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Ozan Çakar Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? "Son Günüm Olsa Bile" şarkısını seslendiren sanatçı Ozan Çakar…

% gün önce

Şarkıcı Ozi Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Spotify viral listesinde Son Günüm Olsa Bile isimli şarkısıyla 1. sıraya gelen ve merak edilen…

% gün önce

Fazla Kibir Ayrılık Getirdi, Patiswiss CEO’su İstifa Etmek Zorunda Kaldı

Fazla Kibir Ayrılık Getirdi, Patiswiss CEO'su İstifa Etmek Zorunda Kaldı Patiswiss'in CEO'u Elif Aslı Yıldız…

% gün önce
Netavantaj Jenix biber gazı biber gazı jenix biber gazı