Blok3 Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Affetmem isimli şarkısıyla fazlaca dikkat çeken ve merak edilen isimlerden biri olan Blok3 kimdir ? hakkında bulunan tüm bilgileri sizlerle paylaşacağız.

blok3 kimdir gercek adi nedir

Affetmem, Patlat, Ciro, Woum Baby, Vur, Dacia, Okey okey, Yallah, Wow, Freestyle#1 gibi teklilere sahiptir. Blok3 kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 21 yaşındadır ve 15 Ağustos 2002 doğumludur. Aslen Gebze’lidir. Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaşamaktadır. Küçük yaşlarından itibaren hem yabancı hem de Türkçe rap dinlediğini ve ilgisinin olmasıyla da rap müziğe yönelerek daha fazla ilgilenip kendi parçalarını üretmeye başlamıştır. İlk olarak Okey Okey ve Ciro isimli iki parçası müzik platformlarında viral hale gelmiştir. Blok3 gerçek adı nedir ? gerçek adı Hakan Aydın’dır. Küçük yaştan beri müzikle haşır neşir olduğunu söylemektedir. Şarkı sözü yazma çalışmalarına küçük yaşta başlamış ve pandemi sürecinde de hayata geçirmeye karar vermiştir. 20 Aralık 2020’de BLOK3 ilk single’ı olan “mahalle” isimli şarkıyı hayranlarıyla buluşturmuştur “OKEY OKEY”, “WOUM BABY” ve “Patlat” isimli şarkılarıyla milyon dinlenmeye ulaşan fenomen, “VUR” ve “AFFETMEM” şarkılarıyla da tüm dünyadaki listelerde üst sıralara yükselmiştir. Bugün de kariyerinin en iyi yükselişinde olan BLOK3, çalışmalarına son hızda devam etmektedir.

Instagram adresi blok3.real şeklindedir. Hakkında daha fazla bilginiz varsa yorumlar kısmında yazarak siz de herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yorum

  1. HAKAN’IM DA HAKAN’IM<3

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir