Nez Demir Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Ünlü iş kadını ve sosyal medya fenomeni olan Dilan Polat’ın mal varlığına el koyulmasının ardından, eski iş ortağı ve yakın arkadaşı olan Nez Demir’in de mal varlığına el koyulduğu ortaya çıktı. Güzellik merkezi sahibi olan ve birçok çalışanı bulunan Nez Demir, haberlerin ardından ağlayarak video paylaştı. Dilan Polat ile 3 yıldır görüşmediğini ve bu yüzden soruşturmaya alındığını sözlerine ekledi.

nezdemir

“Arkadaş kurbanıyım. Yeni şirketlerimin ismi geçen şirketlerle ilişkisi yok, 3 yıl önce olan ortaklıkta da bir sıkıntı yok. Devlet de diyor ki inceleyene kadar tedbirimi bir koyayım. Peki benim buradaki mağduriyetim ne olacak? Servetim yok, el koyulacak bir şeyim yok, böyle şeylerin içinde olmak bile onur kırıcı benim için. Ben bu incelemenin herkesten daha çok hızlı sonuçlandırılmasını istiyorum. Bana tedbir geldi 40 yıllık esnaf babama geldi, ben maaş ödüyorum, kira ödüyorum… Bütün yetkililere rica ediyorum, beni gözaltına da alabilirler, ifadeye de çağırabilirsiniz, koşa koşa gelirim lütfen” ifadelerini kullandı.

Dilan Polat’a yurtdışı yasağı geldi

Yürütülen soruşturma kapsamında şüpheliler hakkında yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbiri uygulandığı belirtilen açıklamada, şüphelilerin tüm mal varlıklarına el konularak dosya hakkında kısıtlılık kararı verildiği bildirildi. Açıklamada ayrıca maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkarılması amacıyla gereken işlemlerin titizlikle sürdürüldüğü kaydedildi.

Nez Demir kimdir, nereli?

Oyuncu ve sosyal medya fenomeni Nez Demir, 1987 yılında Kocaeli’nin Gebze ilçesinde dünyaya geldi. Baba tarafından aslen Rizelidir. Afyon Kocatepe Üniversitesi Pazarlama Bölümünden mezun oldu. Aynı zamanda İşletme Bölümü 2. Sınıf öğrencisidir. Ailesine çok düşkün olan Nez Demir ayrıca çok iyi yemek yapmaktadır. Karadenizli olduğu için akşam bir tur horon dönmeden, bir demlik çay içmeden uyuyamadığını dile getirmiştir.

Bir süre özel bir bankada çalışan Nez Demir, 8 sene voleybol oynamış, uzun yıllar ise rafting yapmıştır. Nez Demir, oyunculuğa 2018’de Facia Üçlü adlı filmde başladı, 2019’da vizyona giren O İş Bende ve Malazgirt 1071 filmlerinde de yer aldı. Şimdilerde ise güzellik merkezi işletmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir