Trendyol İnfluencer Kazancı Ne Kadar, Eylül Öztürk Kazancını Açıkladı

“Influencer,” İngilizce bir terimdir ve Türkçede “etkileyici” olarak çevrilebilir. Ancak günümüzde, “influencer” terimi genellikle sosyal medya platformlarında büyük bir takipçi kitlesi olan ve bu takipçileri üzerinde etkisi olan kişilere atıfta bulunmak için kullanılır.

İnternet çağının ve sosyal medyanın gelişmesiyle birlikte, insanlar artık video paylaşım siteleri, bloglar, Instagram, YouTube, TikTok ve diğer sosyal medya platformları aracılığıyla büyük kitlelere ulaşabiliyorlar. Bu kişiler, belirli bir konuda uzmanlık sahibi olabilir, günlük yaşamlarını paylaşabilir veya eğlenceli içerikler üretebilirler. Takipçi kitlesinin büyüklüğü, bu kişilere markalarla işbirlikleri yapma ve ürünleri tanıtma fırsatı tanır. Bu nedenle, “influencer” terimi genellikle sosyal medya üzerinden kitlelere etki eden, dikkat çeken ve belirli bir alan veya konuda takipçilerini etkileyen kişileri tanımlar.

Ekran goruntusu 2023 12 11 123623

Trendyol İnfluencer Kazancı Ne Kadar, Eylül Öztürk Kazancını Açıkladı
Eylül Öztürk Kimdir?

Eylül Öztürk, 4 Haziran 1986 tarihinde Balıkesir’de doğdu. Ailesinin yurt dışında görev yapması sebebiyle uzun yıllar yurt dışında yaşadı. Flemenkçe, İngilizce ve Fransızca öğrendi. Bu sırada da Belçika’da uluslararası bir tiyatro grubunun seçmelerine katıldı ve 5 yıl boyunca bu grupla beraber çeşitli oyunlarda ve yabancı müzikallerde rol aldı. İstanbul Üniversitesi Yunan Dili ve Edebiyatı’ndan sonra ,Türkiye’de üniversite hayatına Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları bölümünde devam eden oyuncu, 2015 yılında yayınlanmaya başlayan “Benzemez Kimse Sana” yarışma programı ile büyük bir ivme yakaladı.

Bir dönem oyunculuk yapan Eylül Öztürk, şimdilerde güzellik salonları işletiyor. Aynı zamanda kendi markasının kozmetik ürünlerini de satışa sunuyor. Öztürk, bir süredir eşi ve çocuklarıyla Amerika’da yaşıyor. Güzellik merkezleri ve mal varlığı sebebiyle haksız kazanç iddialarına uğrayan Öztürk, kendini aklamak için Trendyol üzerinden kazandığı meblağları açıkladı.

Tablodan da görüldüğü gibi Trendyol İnfluencer Kazancı oldukça yüksek. Bu nedenle sosyal medyadan link paylaşanlara tıklamak onlara para kazandırmak istemeyenlerin dikkatli olmaları gerekiyor. Ürün satın alınmasa bile link paylaşan kişilerin kazancı dudak uçuklatıyor.

eylul ozturk kazanci

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir