Naz Dej Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Son olarak Tuttur Dur isimli şarkı ile sosyal medyada merak edilen ve oldukça çok dinlenme sayısına ulaşan isimlerden olmayı başaran Naz Dej kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.naz dej kimdir nereli kac yasinda

Tuttur dur, Leylayım ben sana, Allah Allah Ya Baba, Limonata pasta, O Zalim, Welcome Hayati, Teebat Galbi, Aştaq Li İyunek, Enta Eih, Nti Sbabi gibi parçaları vardır. Son olarak Tuttur Dur isimli parçası ile merak edilen isim olmuştur. O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeleri ve seyirciyi kendisine hayran bırakmıştı. Naz Dej 2018 senesinde O Ses Türkiye yarışmasında I Care şarkısını söylemişti. İngilizce şarkısından sonra jüri üyelerinin ısrar etmesiyle birlikte Türkçe parça da söyleyen Naz Dej, jüri üyelerinin tümünden beğeni almıştı. Şebnem Ferah’a ait olan Sil Baştan isimli şarkısını oldukça başarılı bir şekilde söyleyen Azeri güzel dinleyenleri sesiyle büyülemişti. Sonrasında da Jüri üyelerinden Murat Boz’u seçmişti. Gösterdiği başarılı ile de yarı finale kadar ilerlemişti. Güzel şarkıcı tüm jüri üyelerini kendisine döndürmeyi başarmıştı. Tüm jüri üyeleri yani; Hadise, Beyaz, Seda Sayan ve Murat Boz kendi takımında olması için çaba sarf etti. Jüri üyelerinin çok beğendiği sırada Naz Dej’in güzelliği ve benzerliğiyle Hadise’nin 2014 yılında elediği Karima’yı hatırlatmıştı ve Acun Ilıcalı da Hadiye’nin Karima’yı sırf güzel olduğu için elediğini söylemiş ve üzerine de Hadise tepki göstermişti.

Naz Dej nereli ? aslen Azarbeycan’lıdır. performansı memleketi Azerbaycan’da da büyük yankı buldu. Yerel kanallar “Murat Boz’un Naz Dej’i beyenmesi Hadise’yi kıskandırdı” şeklinde geçmiştir. Ülkesinde ve Türkiye’de oldukça popülerdir. Naz Dej estetikleriyle de dikkat çekmektedir.

Naz Dej kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 27 yaşındadır. 11 Temmuz 1996 tarihinde doğmuştur. Doğum yeri Azerbeycan’dır, küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Müzik üzerine birçok eğitim almıştır. 16 yaşında ülkesinde düzenlenen Azerbeycan’ın Sesi yarışmasına katılmıştır ve en başarılı, yarışmanın unutulmaz ismi olmuştur. Ülkesinin haricinden sonrasında Türkiye’de de popülerlik kazanmıştır. Azerbaycan’da birçok popüler televizyon programlarına katılmıştır. Ünivertesite Lisans eğitimini Odlar Yurdu Üniversitesi’nde tamamlamıştır. 2 kardeş olan Naz Dej’in bir de ablası vardır.

Instagram adresi nazdej şeklindedir. Hakkında sizin de eklemek istedikleriniz varsa yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir