Mervepery Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Merve Pery Meral Akşener’in Kızı Mı?

Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Meral Akşener’in kızı’ diyerek paylaşılan ve merak edilen isim olan Mervepery Kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

mervepery kimdir nereli kac yasinda merve pery meral aksenerin kizi mi

Bir TikTok fenomeni olan ve paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren Merve Pery’nin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kızı olduğu öne sürüldü. Akşener’e olan benzerliği sebebiyle dikkatleri üzerine çeken Pery, bir süre önce Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı, aynı zamanda Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir video paylaşmış ve “Sonunda annemle buluşabildik” açıklamasında bulunmuştu. Mervepery kaç yaşında ? bu bilgi henüz bulunmuyor. Kocaeli’de yaşamaktadır.

Merve Pery’nin saç modeli, rengi ve giyimi sayesinde Akşener’e benzettiği ve onun kızı olduğu iddiası sosyal medyada hızla yayıldı. Pery, son yayınladığı videoda “Bu video birçok kişiyi hayal kırıklığına uğratacak, farkındayım. Ancak artık bunu ifşa etme zamanının geldiğini düşünüyorum. Birçok kişi aranızda Meral Akşener’in annem olduğuna inanıyor.” ifadelerini kullandı ve durumu netleştirdi.

“Gerçek annem işte burada, ne yazık ki Meral Akşener değil” diyen TikTok ünlüsünün annesi de videoya dahil oldu.

Merve Pery’nin takipçileri “Aldatıldık”, “Çok fazla inanmıştım”, “Anne, Meral Akşener’in kızına bak demiştim bile”, “Çok benziyorsunuz”, “Ben gerçek olduğunu düşünmüştüm” gibi yorumlar yaptı.

Merve Pery’nin gerçek annesinin fotoğrafı ise aşağıdaki gibidirmervepery merveperry gercek annesi fotograflari

Instagram hesabı mervepery şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir