Kadınbakışı Bepanthol’u Öneriyor

Bepanthol cilt bakım kremlerini duymuşsunuzdur.  İçerdiği pro-Vitamin B5 olarak da adlandırılan, etken madde olan dekspantenol sayesinde cildiniz önemli vitaminleri alıyor. Nemlendirici içeriği sayesinde cildi rahatlatıp kaybettiği parlaklığını geri kazandırıyor. Cildin doğal yenilenme sürecine destek oluyor. En önemlisi de tüm bunları yaparken parfüm, renklendirici veya antiseptik içermediği için cildin yapısıyla uyum sağlıyor.

Yaz sonrasında cilt bazen kuruyarak hassaslaşır. Yaz boyu maruz kaldığı direkt güneş ışınları, deniz, kum, havuz etkisiyle cilt yıpranabilir. Kuruyan cilt pul pul dökülür, kızarır ve çatlar. İşte böyle durumlarda cildin nemlendirilmeye ihtiyacı olur. Nemlenen cilt daha canlı görünür. Hatta daha genç bir görünüme kavuşturur.
Bazıları yağlı kremleri sevmez. Hemen emilmesini isterler. Bepanthol krem, su bazlı bir yapıda olduğu için ciltte yağlı bir tabaka bırakmaz. Bu yüzden deri tarafından hemen emilir. Cildinizin esnek ve nemli kalmasına yardımcı olur. Sizi kışın yıpratıcı etkilerine karşı korur.

Bepanthol’u ciltteki izlerin giderilmesi için kullananlar da var. Cildi yenilediği için sıkılan sivilce izlerinin zamanla yok olmasına yardım eder. Roaccutane gibi zorlu sivilce tedavisi dönemlerinde de iyi bir yoldaştır.
Kullananların yorumları hep olumlu. Biz de kadinbakisi.com ailesi olarak sizlere güvenle Bepanthol’u öneriyoruz.
Sevgilerle..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir