Melek Büyükçınar Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Ata Demirer’in Disney Plus’ta yayınlanan filmi Bursa Bülbülü 13 Ocak 2023’te yayına girmişti. Filmle birlikte Ata Demirer ve Melek Büyükçınar’ın seslendirdiği şarkılar da oldukça ilgi çekti. Filmle birlikte merak edilen isim olan Melek Büyükçınar kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

melek buyukcinar kimdir nereli kac yasinda

Bursa Bülbülü adlı filmde Arzu karakterini canlandıran Özge Özacar’ın aslında kendi sesini kullanmadığı ve sesin Melek Büyükçınar’a ait olduğu biliniyor. Melek Büyükçınar’ın Ata Demirer ile ve Bursa Bülbülü ekibiyle nasıl tanıştığı da merak ediliyor. Filme dahil olmasının filmin müzik yönetmenliğini yapan Taşkın Sabah aracılığı ile olduğu biliniyor. Çok eski yıllardır müzik camiasının içinde olması sebebiyle Taşkın Sabah ile tanışıklığı çok eskidir.

Müzisyen bir ailesi olan ve 8 yaşında televizyonla tanışmıştır. YouTube kanalındaki hayranlarını “Bu da geçer” şarkısıyla birlikte arttırmıştır. Melek Büyükçınar 2017 yılında bir YouTube kanalı açarak akustik cover ve kendi bestelerinden olan  çalışmalarını yayınlayarak ismini duyurmuştur. Daha sonra bestesi Burhan Bayar’a ait olan “Bu da Geçer” isimli parçayla milyonlarca dinlenme sayısına ulaşmıştır. Söz ve müziği kendisine ait olan “Efsane” adlı şarkı Berdan Mardini tarafından single olarak seslendirilince müzik camiasında da oldukça merak edilen ve ilgi çeken isim olmuştur. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda eğitimine devam etmekte ve yeni parçalar üzerinde çalışmaya devam etmektedir. Melek Büyükçınar nereli ? nereli olduğu en çok merak edilenlerdendir ancak henüz bu konuda bilgi bulunmuyor. Bilgiye ulaşıldığında burada sizlerle paylaşacağız.

Melek Büyükçınar kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 25 yaşındadır ve 18 Haziran 1998 yılında İstanbulda doğmuştur. Ailesinin neredeyse tamamı müzisyendir, dedesi birçok ünlü şarkıya imza atmış olan bestekâr Cavit Deringöl’dür. Amcası olan Sait Büyükçınar da arabesk ağırlıklı olan besteleriyle tanınmaktadır. Kendisinin müziğe olan ilgisinin ve yeteneklerinin ailesi tarafından fark edilmesinin arsından 8 yaşında ATV ekranlarında yer alan Pınar Altuğ ve Erol Evgin’in sunuculuğunu yaptığı “Bir Şarkısın Sen” adlı programda iki yıl boyunca “Meyanlar Kraliçesi “ unvanıyla yer almıştır. Nermin Kaygusuz’dan klasik kemençe ve piyano eğitimi almış olan Büyükçınar ayrıca Seda Sayan, Sinan Akçıl, Gülben Ergen gibi birçok ünlü isme de sahne ve albümlerde vokal yapmıştır.

Instagram adresi buyukcinarmelek şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir