Dengi Dengine Müzik Grubu Kimdir, Grup Üyeleri Kimlerdir?

Şarkılarıyla ve müzik tarzıyla dikkat çeken ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Dengi dengine müzik grubu kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.dengi dengine muzik grubu kimdir grup uyeleri kimlerdir

Çok yalnızım ulan, Akıl, Meçhul, Tek vuruş, Körkütük gibi parçaları vardır. Türk, etnik-doğu, elektronik, funk ve rock türlerinin harmanlandığı müzik türüne sahip olan, konserlerde kendi bestlerinin yanı sıra, alışılmışın dışında ve sürpriz cover parçaları da yorumlayan gruptur. 2004 senesinde üniversite zamanı beraber bir cover grubu kuran baterist Reşat Saral ve vokalist-gitarist Buğrahan Çayır, aradan 16 yıl geçtikten sonra, tam da pandemi döneminde, yeniden bir araya gelmeye karar vermiştir ve Dengi Dengine grubu kurulmuştur. Bas gitarda Onur Atar, gitarda Özkan Zeki, perküsyonda Çağrı Yüce ve klavyede Oğuz Akyüz‘ün de dahil olmasıyla grup son halini almıştır.

Yıllar evvel birlikte müzik yaparken, kariyerleri farklı şehirlere ve değişik noktalara taşınan 6 müzisyen, 2020 yılında Dengi Dengine’yi kurup kendi şarkılarını yayımlamak üzere yeniden bir araya gelirler. Zaman zaman başka müzisyenlerle de etkileşim halinde besteler yapmakta olan grup, üretimlerini kesintisiz ve yoğun biçimde sürdürmektedir.

Instagram adresi dengidenginemuzik şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz siz de yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir