Islak Tuvalet Kağıdı Kullanımı

Islak tuvalet kağıdı yetişkinler için üretilse de özellikle çocukların tuvalet eğitimini kolaylaştırmak için kullanılabilen bir üründür. Avrupa’da çok kullanılan bu ürün ülkemizde de yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır. Islak tuvalet kağıdı kullananlar memnun olduğunu paylaşıyor.

Islak tuvalet kağıdı nedir ? Çocukların kendi temizliğini yapabilmesi için özendiren bir üründür ve kullanımı kolaydır. Aslında ıslak mendil gibi görünse de suda eriyen özellikte olması sebebiyle tuvalete atılabilmektedir. Islak mendiller tuvalete atılamaz çünkü tıkanıklığa neden olmaktadır. Hijyenik bir çözüm olan ıslak tuvalet kağıtları mikropları da yok etmekte ve aynı zamanda cildi de nemlendirmektedir. Bu ürünler elde dağılmamakta ancak suda kolayca çözünmektedir. Kullanım sonrası kurulama da gerekmemektedir.

Islak tuvalet kağıtları kutusu duvara monte edilerek tıpkı normal tuvalet kağıtları gibi kullanılabilir. Özellikle bebekler için tercih edilebilecek olan bu kağıtlar ıslak mendil gibi de kullanılabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir