Buse Zeynep Erdoğan Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Tiktok ve İnstagram üzerinden paylaştığı leziz yemek videolarıyla takipçi kitlesi kazanan Zeynep Buse Erdoğan’ın hayatıyla ilgili birçok şey merak ediliyor. Bazen akla gelmeyecek pratik fikirler paylaşıyor bazen de enfes yemek tariflerinin değişik versiyonlarını deniyor.

Buse Zeynep Erdoğan neden sessiz video çekiyor?

Yemek videolarını düzenleyerek üzerine ses montajı yaptığı videolarıyla tanınan kişi, son dönemlerde sessiz videolar çekiyor. Sessiz videolarda asmr denilen tekniği kullanarak sesin beyne verdiği sinyallerden hoşlanan ve rahatlama hissi yaşayan kişilere de hitap etmeye başladı. Belki de bu şekilde daha fazla izlenmiş olabilir. Bir diğer yorum ise sesiyle ve konuşma tarzıyla dalga geçenlere kızıp bir daha o tarz video çekmeyeceği olabilir.

buse zeynep erdogan

Buse Zeynep Erdoğan Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Asıl mesleği ne?

Buse Zeynep Erdoğan, aslen Giresunludur. Tipik bir Karadenizli gibi memleketine oldukça bağlıdır ve fırsat oldukça videolarında bundan bahsetmektedir. Erdoğan’ın asıl mesleği Anaokulu öğretmenliğidir. Birkaç yıl öğretmenlik yaptıktan sonra özel bir okulda yöneticilik de yapmıştır.  Sosyal medyada ünlendikten sonra ise bu işine ara vermiştir. Kişinin evli olup olmadığı hakkında bilgimiz yoktur.

İnstagram adı: @busezeyneppp

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir