Gizem Yıldız Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Estetikleri

Gizem Yıldız, sevgilisi ile çektiği “Aminn” videosu ile sosyal medyada büyük ilgi gördü. Sosyal medya fenomeni olan sempatik kişiliği ve güzelliği ile kendinden söz ettiren Gizem Yıldız, İstanbul’da yaşamakta olup aslen Trabzon Oflu’dur. Trabzonsporludur. Farklı bir ses tonuyla “Aminn” dediği için pek çok kişi tarafından taklit edilmiştir.

gizem yildiz tiktok estetik amin 2

Gizem Yıldız Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Estetikleri

Son zamanlarda ününe ün katan Gizem, 15 Ocak 2003 tarihinde doğmuştur. Kendisi tam bir oğlak burcudur. Boyu 1.62 cm Kilosu ise 44 olduğu söylenmektedir. Gizem Yıldız evli mi? Hayır evli değil ancak sevgilisi vardır. Sosyal medya platformunda adını sıkça duyduğumuz sevilen isim yıldız küçük yaşta dublaj ve taklit yeteneğini fark ederek YouTube da videolar izleyip kendini yetiştirmiştir. Bu sayede geniş hayran kitlesine sahip olmayı başarmıştır.

gizem yildiz tiktok estetik amin 1

Gizem Yıldız ne estetiği oldu?

Geçtiğimiz günlerde detaylı bir estetik müdahale yaptırdığı konusuyla tekrar gündeme geldi. İnce ve biçimsiz burnu için estetik operasyon geçirmiştir. Aynı zamanda burnuna dolgu da yapılmıştır. İnce dudakları için ise yine bir dolgu yapıldığı görülmektedir. Yüzündeki bu farklılık kısa sürede anlaşılarak gündeme gelmesine sebep olmuştur. Estetikleri, Doktor Ulaş Bali tarafından yapılmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir