Aldatma Belirtileri Nelerdir, Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız?

Büyük şehirlerde yaşanan stresli hayat, eşlerin birbirine karşı olan ilgisini azaltabilir. Yoğun bir gün içinde koşturma arasında, günler rutin bir hale gelse de eşlerin birbirini ihmal etmemesi gerekir. Normale göre farklı hissedilen durumlar oluştuğunda şüphe etmek gerekir. İletişimin azalması, gün içinde önceki kadar çok telefon görüşmeleri yapılmıyorsa da merak edilmelidir.

Eve geç gelme gibi işlerin çoğaldığını ifade etme, evdeki problemlerle ilgilenmemeye başlama, aldatma belirtilerinden olabilir. Her daim atakta olmak ve oluşabilecek farklı durumları hissetmek gerekir.

aldatilan kadin erkek

Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?

Eşinizin farklı zevkleri olduğunu fark etmek, aldatılma belirtilerinden biri olabilir. Her zaman sizinle konuşan, gün içinde neler yaptığını anlatan eşiniz artık eskisi kadar sizinle ilgilenmiyor, konuşmuyorsa yine şüphe etmek gerekebilir. Yanınızdayken sıkıldığını fark ederseniz üzerine gidin, sormaktan çekinmeyin.

Telefonu ters çevirmek aldatılma belirtisi midir?

Yanınızdayken telefonu sizden saklamaya başladıysa, mesajlaşmaları hemen siliyorsa çanlar çalıyor demektir. Telefon elindeyken yan çevirip ekranı görmenizi istemiyorsa korkmanız gerekebilir. Telefondan gelebilecek aramalara karşı masanın üzerinde telefon ters duruyorsa saklaması gereken durumlar vardır.

Sık sık banyo yapıyorsa..

Giyimine her zamankinden fazla özen gösteriyorsa, iç çamaşırlarını eskisine göre daha sık değiştiriyorsa, hasar görmüş olan boxer çamaşırlarını giymek istemiyorsa dikkat etmek gerekir. Ayrıca işten gelince sık sık banyoya giriyorsa bir şeylerin belirtisi olabilir. Parfümünü değiştirmişse, önce sıkmadığı kadar çok parfüm sıkıyorsa karşı cinsten birinin dikkatini çekmek istiyor olabilir. Cinsel isteği azalmışsa, günler geçse de sizi arzulamıyorsa, size yaklaşmak istemiyorsa, sizi öpmekten kaçınıyorsa üzerinde durmak gerekir.

Yalan söylediğini hissediyorsanız ve bazı yalanlar yakalıyorsanız bu işin adını koymak gerekir. Karşınıza alarak açık ve net konuşun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir