Merve Boluğur Dj Mert Aydın’dan Ayrılıyor Mu? Eşinden Ayrıldı Mı?

Sosyal medya hesabındaki paylaşımlarla dikkatleri çeken isimlerden biri olan Merve Boluğur, geçtiğimiz aylarda Dj Mert Aydın ile beklenmedik bir şekilde evlenmişti. Uçarı hareketleriyle takipçileri tarafından tuhaf karşılanan Boluğur’un bu evliliği ne kadar sürdürebileceği konusunda iddialar bile yapılmıştı. Ortak inanç ise evliliğin çok da uzun sürmeyeceği yönündeydi. Djlik yapan bir prodüktör olan Mert Aydın ile aralarına kara kedi girdiği düşünülen Merve Boluğur’un paylaşımlarında eşinin görünmemesi ayrılacakları iddiasını güçlendiriyor.

merve bolugur ayrildimi

Merve Boluğur’un evden ayrıldığı ve annesinin yanına gittiği diğer söylentiler arasında. Acemi Cadı isimli TV dizisinde oynadığı Ayşegül karakteri ile tanınmış olan Merve Boluğur 16 Eylül 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi almıştır. 2006 – 2007 yılları arasında oynadığı Acem Cadı dizisinde ünlenmiştir.

Mert Aydın, 6 Mart 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Ajda Pekkan, Irmak Arıcı, Sinan Akçıl, Behzat Gerçeker, Linet gibi isimlerle çalışan Mert Aydın, 14 yaşında profesyonel müzikle ilgilenmeye başlamıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir