Facebook’ta bu Oyuna Dikkat!

Facebook üzerinden oynanan bir oyun çocukları büyük tehlike altında bırakıyor. Pedofili eğilimleri gösteren insanların çocukları kolayca ağa düşürdüğü bu oyuna lütfen dikkat edin!
Avataria isimli oyunda sosyal ağda kimler varsa sohbet etme imkanı oluyor. Küçük çocuklara ilgi duyan sapkın kişiler çocukların önce yaşlarını öğreniyor. Önce herkese açık yerlerde sohbet ediliyor, sonra özel sohbet odalarına geçiliyor. Bu odalarda yapılan yazışmaları başka kimse göremiyor.

Yaşı büyük olduğu halde küçükmüş gibi arkadaşça çocukların yanına yaklaşan şahıslar onları kötü emellerine alet etmeye çalışıyor. Kısa sohbetin ardından facebook adresi ve telefon istiyorlar. Bu arada yanında bir büyük olup olmadığını kontrol ediyorlar. Sonrasında ağına düşürebilirse görüntülü konuşmalar yapmak isteyecek ve kim bilir nasıl isteklerde bulunacak..
Bu tür oyunlara dikkat edin. Çocukları mümkünse bilgisayar başında tek bırakmayın. Sürekli gözünüz üzerilerinde olsun. Hastalıklı ruha sahip insanlara fırsat vermeyelim!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir