Engin Akyürek’in Ailesine Aldığı Hediye Şaşırttı

Engin Akyürek hem yer aldığı dizi ve filmlerle hem de yazdığı kitapla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Hem Türkiye’de hem de dünyanın birçok yerinde sevenleri mevcut.

550 bin liraya satın alınan Mercedes GLC lüks aracı babasının üzerine yaptı ve ailesine hediye etti. Dünyanın her yerinde tanınmasına ve kazancının da çok fazla olmasına rağmen işten kalan zamanlarını ailesi ile geçirmeyi tercih ediyor. Son derece mütevazi olan bir kişi olduğu biliniyor, aşırılık ve lüks hayatı da sevmediği bilindiği için de takdir topluyor. Son olarak da ailesine böyle bir jest yapması da takdirleri toplamasına sebep oldu. Kendisinin bu kadar pahalı bir hediye almasını eleştirenler de var fakat bu kadar kazancı olan bir kişinin ailesine de iyi bir jest yapmasının çok doğal olacağını unutmamalılar.

Akyürek diğer ünlüler gibi Twitter, Instagram gibi hiçbir sosyal medya hesabı kullanmaması ile de tanınıyor ve hayranları için de şaşırtıcı bir durum. Gösterişi sevmediği ve mütevazi bir kişi olduğu için de hayranlarının sevgisi de her geçen gün artıyor ve ilgiyi üzerine topluyor. Kendisini gönülden kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir