Enes Batur Evlendi Mi Evleniyor Mu?

Enes Batur, dün akşam sosyal medyada nikah masasındaki resimlerini paylaştı. Ünlü YouTuber’ın düğününden kareler sosyal medyada paylaşıldı. Ancak hayranları Enes Batur’un evlenmesine çok şaşırdı ve kısa zaman sonra da işin aslı ortaya çıktı.

enes batur evlendi mi

Batur, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Tulu Bacı ile evleneceğini açıdüğün davetiyesini paylaşarak ilan etmişti. Youtube’da 10 milyon aboneye sahip olan Batur’un yakında sinemada vizyone girecek olan filmi için reklam yaptığı düşünülürken, bazı takipçileri ise bu düğünün yeni filmden bir sahne olduğunu söyledi.

Paylaştığı fotoğraftaki yazı da oldukça ilgi çekmeyi başardı. Bu düğün fotoğraflarındaki kişinin sevgilisi Tulu Bacı değil de oyuncu Damla Aslanalp olması bu sahnelerin filmden kareler olduğu gerçeği ortaya çıktı.

21 yaşında yolun başındayım, hayatımın en büyük ve en doğru kararını aldım, yol arkadaşımı buldum. Acı tatlı günleri birer anı olarak geride bırakırken, umut ve sevgi dolu bir geleceğe ilk adımı atmış olmanın tarif edilmez mutluluğu içerisindeyim.
Sonsuzluğun madalyası bir hayat arkadaşı… Bu mutluluktan öte daha ne olabilir bilmiyorum. Sadece bu duygunun yaşanmadan tarif edilemeyeceğini biliyorum. Sizler ve diğerleri için tek temennim, bu mutluluğu yaşamaktan korkmayın. Unutmayın, hiç birşey için erken, hiçbir şey için geç değildir…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir