Emre Şakar Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Emre Şakar Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında ? Tuceliztos Tuğçe Baltacı ile birlikte Neden Hala Benimlesin isimli şarkıya imza atan ve merak edilen isimlerden biri olan Emre Şakar kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

emre sakar kimdir nereli kac yasinda

Tuceliztos Tuğçe Baltacı ile birlikte imza atılan sözü ve müziği Emre Şakar’a ait olan ve aranjesi Emo tarafından yapılan “Neden Hala Benimlesin”, Tuğçe ve Emre Şakar’ın yorumu, Mahzen Media etiketi ve 4K klibi ile yayınlanmıştır.

Reynmen’in yorumladığı “Derdim Olsun”, Enes Batur’un seslendirdiği “Dolunay” ve “Biliyom”, Burak King’in seslendirdiği “Bi Sonu var mı”, Mustafa Sandal’ın seslendirdiği “Masum Gibi” Nigar Muharrem, Kim Bu Reyhan ve Kendi feat şarkısı da olan “Ciğeri Yakıyor”, Fulin “Dizimde Yara’’ ve daha birçok ünlü isme verdiği şarkılarla tanınmaktadır. Artık kendi yazdığı sözleri seslendirmeye de başlamıştır. Emre Şakar nereli ? bu bilgi henüz bulunmuyor ancak ulaşıldığında sizlerle paylaşacağız. Emre Şakar sevgilisi de çok merak edilen konulardan olup sevgilisinin kim olduğu bilinmiyor.

Kendisini Asosyal olarak gören Emre Şakar bir ropörtajında şöyle demiştir: “Asosyal olmaktan rahatsızlık duymuyorum. Çünkü dış dünyada ilgimi çeken bir şey yok. Sürekli stüdyoda ve evde şarkı yapıyor, ruhumu dinlendiriyorum. Müzisyen dostlarıma bir şarkı verdiğimde tüm aranje ve stüdyo aşamalarında klip fikirlerine kadar yanlarında oluyorum. Bu da bana büyük mutluluk veriyor. Üretmeyi ve devamlı yazmayı çok seven biriyim. Amacım bu doğrultuda Türkiye’de ve dünyada iz bırakabilecek işler yapmak. Bu şarkıları ben veya benim yazdığım şarkıları okuyan dostlarım da seslendirebilir. Önemli olan insanların diline dolanması. Bu çok büyük bir haz veriyor bana.”

Instagram hesabı emrelona şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir