Sıla Türkoğlu’nun Eski Hali, Estetiksiz Hali

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin Doğa karakterine can veren Sıla Türkoğlu gündeme bomba gibi düştü. Şimdilerde kusursuz görüntüsüyle birçok kişi tarafından beğenilen Sıla’nın eski bir videosu tıklanma rekorları kırdı. Videoda babasına pasta götüren Sıla’nın estetiksiz burnu görülüyor.

sila turkoglu eski hali 1

Kendisi gibi oyuncu olan Alp Navruz ile güzel bir aşka yelken açan Sıla Türkoğlu, yıllar önceki halini gören hayranları tanımakta güçlük çekti. Burnu estetik olan Türkoğlu’nun dudak dolgusu olmadan önceki hali şaşırttı. Çenesinde de bir müdahale olduğu belli oluyordu.

sila turkoglu eski hali 3

Sıla Türkoğlu kimdir, nereli?

Sıla Türkoğlu, 18 Nisan 1999 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi mezunu olan Sıla Türkoğlu lise döneminde eş zamanlı olarak oyunculuk eğitimi almaya başladı ve henüz lise öğrencisiyken setlerde yer aldı. 2018 yılında rol aldığı Ağlama Anne dizisiyle ekran macerasına başlayan Türkoğlu, 2019’da Yemin dizisinde Suna karakterini, Eylül 2020’de Kanal 7’de yayımlanmaya başlayan Emanet dizisinde Seher karakterini canlandırdı. Temmuz 2022’de yayınlanan 416. bölümüyle Emanet dizisinden ayrıldı.

sila turkoglu eski hali 2

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir