Emrah Türken Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Şehinşah’ın 129 isimli parçasıyla ismi yeniden duyulan ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Emrah Türken kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

emrah turken kimdir nereli kac yasinda

Polka, Whiskey Vodka, My name is Tokyo, Rockstar, Remember, Yellow Throuhts, Affet beni sevgilim, Low, Kirpiğin kaşına değdiği zaman, Can’t stop gibi çalışmaları vardır. Emrah Türken kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 33 yaşındadır. 16.11.1989’da İzmir’de doğmuş ve Akrap burcudur. Emrah Türken müzik dünyasına ise henüz lise yıllarında elektro gitar çalarak girmiştir. Dj’lik kariyerine ise 2006 yılında İzmir’de başlamıştır. Müzik eğitimini 2008 yılında Ege Üniversitesi Konservatuar bölümünü kazanarak devam ettiren Emrah Türken prodüksiyon ile 2010 yılında tanışmış olup kariyerine DJ ve Prodüktör olarak devam etmektedir. 2008 senesinde imza attığı My Name is Tokyo şarkısı toplamda 12 milyon dinlenmeye ulaşmış olup Affet beni sevgilim parçası ise 30 milyon dinlenmeye, Polkka isimli parçası ise 6 milyon dinlenmeye ulaşmıştır. Emrah Türken nereli ? aslen İzmir’lidir.

Sıla Gençoğlu, Murat Dalkılıç, Ajda Pekkan, Gülşen ve Demet Akalın gibi birçok ünlü isimle birlikte çalışmalar yapmıştır. İstanbul’da yaşamaktadır.

Instagram hesabı emrahturkenmusic şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir