Fatih İlek Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Cine5tv ekranlarında yayına başlayan “Söke Söke Futbol” isimli futbol programında gördüğümüz ve futbol dünyasının merak edilen isimlerinden olan Fatih İlek Kimdir ? E.Ferhan Pekdemir, Fatih İlek, Zeynep Eren moderatörlüğündeki program her Çarşamba günü 20.00’de Cine5Tv ekranlarında yayınlanıyor.

fatih ilek kimdir nereli kac yasinda

Yalçın Fatih İlek kimdir ? İlek, Türkiye’de Rodallega ve Chedjou başta olmak üzere birçok yabancı futbolcunun Türkiye haklarını elinde bulundurmuştur. Falcao’nun Türkiye temsilcisi de Fatih İlek olmuştur.

Profosyonel futbolculuk geçmişi bulunmakta olup Uluslararası Futbol Ajansı sahibidir ve FIFA lisanslı menajerdir. Genç ve yetenekli futbolcular keşfedip duünya futboluna kazandırma gayesi bulunmaktadır. Bu alanda da sektörün en iyileriyle calismaktadır. Misyonu Dünya çapında marka değeri olan bir şirket olmaktır. Fatih İlek Londra Westminster Üniversitesi Spor İletişimi mezunudur. Fatih İlek nereli ? Aslen Malatya’lıdır.

Instagram adresi fatihilek1 şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir