Elektrikli Battaniye Ne Kadar Yakar?

Kışın eğer ki eviniz soğuksa ısınmak için farklı yöntemler arayışına girebilirsiniz. Öncelerden gelen bir alışkanlıkla birlikte elektrikli battaniye kullanımına hala devam ediliyor. Aslında elektrikli battaniye hem ekonomik hem de pratik bir ısınma gerecidir.

Elektrikli battaniyelerin her ne kadar çok tehlikeli olup kullanılmaması gerektiğini söyleyenler olsa da kaliteli bir ürün kullanırsanız büyük bir tehlike yaşamamış olursunuz. Piyasada gerçekten kaliteli olan ve ucuza satılmayan ürünler var ve bunları tercih edebilirsiniz. Peki elektrikli battaniye ne kadar yakar ?

Dikkat edilmesi gereken diğer bir nokta da iyi bir ürün kullanmanın yanı sıra doğru kullanmaktır. Eğer ki uygun süre çalıştırırsanız elektrikli battaniye tehlikeli bir ürün olmaktan çıkacaktır. Yatmadan önce en fazla 1 saat çalıştırıp, yatarken de fişten çekerseniz çok sağlıklı olacaktır. Eğer ki içinde iken çalıştırıp yatarsanız bu çok tehlikeli ve sağlık açısından da zararlı olacaktır. Yangın tehlikesi olabileceği gibi sürekli çalışması radyasyona neden olarak sağlık problemleriniz oluşmasına neden olabilecektir.

Elektrikli battaniye çok az elektrik sarfiyatına sahip bir üründür. Bir battaniye ortalama olarak 85 watt gibi bir elektrik sarfiyatına sahiptir. Yani evdeki 1 adet eski tip ampul kadar elektrik harcamaktadır diyebiliriz. 85 watt olan bir elektrikli battaniye 24 saat sürekli kullanılsa ki bu şekilde bir kullanım yoktur ayda 30 TL gibi bir fatura gelir. Sürekli çalıştırılmadığında çok çok az bir şekilde faturaya yansıyacaktır. Dolayısıyla elektrikli battaniye ekonomik bir ısınma şeklidir diyebiliriz. Tabi ki gün boyu kullanım olamayacağı için bir ısınma şekli olarak da düşünülemez.

Güvenli bir elektrikli battaniye temin etmek isterseniz Isıtel marka öneririz. Aşağıdaki linkten temin edebilirsiniz:
https://www.netavantaj.com/isitel-elektrikli-battaniye-tek-ve-cift-kisilik-100-guvenli

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir