Dr Ender Saraç Gay Mi, Eşcinsel Mi?

Dr. Ender Saraç ile ilgili haberler oldukça merak ediliyor. Gündemdeki son konu oldukça merak ediliyor. Dr Ender Saraç Gay Mi ? konuyla ilgil bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

dr ender sarac gay mi escinsel mi

Konuyla ilgili videolar, yazılan her şey iddia niteliğinde ve bunları paylaşmak da suç niteliğindedir. Videoların montaj olduğu belirtiliyor.

  1. sınıfa giden oğlunu istismar ettiği iddiasıyla gündeme gelen, doktor Ender Saraç’ın bir erkekle duşta görüntülendiği video, sosyal medyada büyük bir tartışma yaratmıştır. Haberler.com canlı yayınına bağlanan ünlü doktorun eşi Benan Saraç’ın avukatı Yücel Önder, “Video, Ender Saraç’ın erkek sevgilisiyle çekilmiş olup, çocuğuyla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Bu görüntü, eşcinsel olduğunu kanıtlamaya yönelik bir materyal olarak kullanılmaktadır. Elimizdeki verileri yargı mercilerine sunacağız” şeklinde konuştu.

Televizyon programlarıyla tanınan Doktor Ender Saraç’ın, kendi çocuğuna cinsel istismarda bulunduğuna dair ortaya atılan iddialar büyük yankı uyandırdı. Olaylarla ilgili Haberler.com’a konuşan ünlü doktorun eşi Benan Saraç’ın avukatı Yücel Önder, sosyal medyada olayı gündeme getiren duş videosuyla ilgili olarak, “Video, Ender Saraç’ın erkek sevgilisiyle çekilmiş olup, çocuğuyla bir ilgisi yoktur. Bu görüntü, eşcinsel olduğunu kanıtlamaya yönelik bir materyal olarak kullanılmaktadır. Elimizdeki verileri yargı mercilerine sunacağız” açıklamasında bulundu. Dr Ender Saraç eşcinsel mi ?

Ünlü doktorun eşi Benan Saraç’ın avukatı Yücel Önder, Haberler.com’dan Melis Yaşar’a yaptığı açıklamada, Ender Saraç’ın müvekkili hakkındaki iddiaları reddederek, “Ender Saraç, böyle bir durumla karşılaşabileceğini önceden tahmin ettiği için buna karşı hazırlık yapmıştır” ifadelerini kullandı.

Yücel Önder’in açıklamalarından biri şu şekilde: “Benan Saraç, eşinin eşcinsel olduğunu 2018 yılında öğrendi. Ender Bey, müvekkilinin karşısında boyun eğiyor. Müvekkilim de çocukları babasız büyümesin diye evliliği devam ettirmeye çalışıyor.

Sebepsiz yere çocuğuna ‘kokuyorsun’ diyerek banyoya sokuyor. Çocuk, bu durumdan rahatsız oluyor. Benan Saraç, eşinin eşcinsel olduğunu öğrendikten sonra, bu olayların normal olmadığını daha iyi anlamaya başlıyor. Çocuk, babasının tavrını anlayınca aile grubuna bir mesaj atıyor. Babasına şunları söylüyor: ‘Sen benim arkama saatlerce kremler sürmüştün…’ Babası bu mesaja cevap vermiyor. Ender Saraç çok akıllı ve kurnaz bir adam. Bu olay üzerine Ender Saraç, benim müvekkilim hakkında uzaklaştırma kararı aldırıyor, basında ‘şizofrendi’ gibi haberler yaptırıyor.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir