Dilan Polat Şarkı Çıkarıyor, Klip Çekimleri Başladı

Ünlü sosyal medya fenomeni ve iş kadını Dilan Polat, 23 Temmuz’da yepyeni bir şarkı ile tekrar gündeme gelecek. Şarkı sözlerini ve müziği sır gibi saklayan Polat, şarkıyı takipçileriyle paylaşmamak için kendini zor tutuyor. Eşi Engin Polat ile birlikteliklerine dair gelen eleştirilere, aldatıyor mu haberlerine karşılık dimdik ayakta duran Dilan Polat, aşkını kanıtlamaya çalışıyor. Son olarak böyle bir Enercii şarkısı çıkarmaya karar verdi. Klibiyle birlikte YouTube kanalından yayınlanacak olan şarkının Spotfy listelerine de gireceği bekleniyor.

dilan polat sarki klibi

Dilan Polat nasıl ünlü oldu?

Dilan Polat, İstanbul’da 21 Temmuz 1990 tarihinde doğmuştur. İstanbul’da eğitim hayatına devam etmiş olan Dilan Polat, evli bir kadın ve iki çocuk annesidir. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başlamış ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yapmıştır. 2017’de Dilan Polat güzellik merkezlerinin kurucusu olarak bu alanda da oldukça başarılı olarak, ismini duyurmayı başarmıştır. Varlıklı bir aileden gelen Polat, aslında mala mülke sonradan sahip olmamıştır. Çocukluğuna dair anlattığı anılarında evlerinde birkaç tane hizmetli olduğunu söylemektedir.

Dilan Polat ve eşi nasıl tanıştı?

Dilan Polat ile eşi Engin Polat, Ankara’da lisede okurken tanışırlar. Engin Polat bir üst sınıftadır ve o andan sonra ilişkileri aralıksız devam etmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir