Doğan Can Diker Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

“Üzümlü Kekim” şarkısıyla gündeme hızlı bir giriş yapan Tuğçe Baltacı ile kızı Eliz, sosyal medyadan ilgiyle takip ediliyor. 29 yaşında olan ve kızıyla birlikte yaşan Baltacı, uzun süredir özel hayatını gözlerden uzak yaşıyordu. Yaptığı son paylaşımda ise hayatında artık biri olduğunu duyurdu. Baltacı’nın paylaşımına kısa sürede yoğun ilgi gösterildi. Şimdi tüm takipçileri bu ismin kim olduğunu araştırıyor.

dogancandiker tuceliztos tugcebaltaci

 

Doğan Can Diker Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

21 Nisan 1991 doğumlu olan Doğan Can Diker, İzmir doğumludur. Şu an Şanlıurfaspor’da sol kanat oyuncusu olarak futbol hayatına devam etmektedir. Daha önce ise Kırşehirspor, Bursa Yıldırım, Karaköprü Belediyesi, İzmirspor, Aliağa, Narlıdere Belediyesi gibi takımlarda oynayarak sık sık takım değiştirdiği görülmüştür.

dogancan diker sanliurfaspor

Sosyal medya fenomenlerinden olan Tuceliztos isimli Tuğçe Baltacı 28 yaşında ve 1 kız çocuk sahibidir. Eliz İzmir isimli kızı 7 yaşındadır. TCG Hair Care & Cosmetic firmasının kurucusu olarak kozmetik sektöründe de iddialı olduklarını belirten Baltacı, ürünlerini Trendyol üzerinden satışa sunuyor. Kızının yaşadığı saç problemlerinin ardından, kızının saçlarını artırma arayışları içerisinde iken geliştirdiği saç bakım ürünü ile yola çıktığını söylüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir