Selin Geçit Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Son olarak Caner Ak ile birlikte Yalancı Bahar isimli parçası ile merak edilen isim olmayı başaran Selin Geçit kimdir ? hakkında bulunan tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

selin gecit kimdir nereli kac yasinda

İlk olarak Dj Mahmut Orhan ve Ali Arutan ile birlikte yer aldığı In Control isimli parça ile çıkış yapan Selin Geçit merak edilen isimlerden olmayı başarmıştır.

Selin Geçit kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 25 yaşındadır. 1998 yılında doğmuştur. 2010 yılından itibaren babası Selim Geçit ile beraber YouTube’da şarkılar söylüyor. İngiltere’de müzik eğitimleri almıştır. 2020 yılında Mahmut Orhan ile In Control parçasında yer aldı. Şarkı Youtube’da 5 milyona ulaşmıştır. Pandemide yurtdışı dönüşü 10 gün bir yurtta karantinada kalan genç müzisyen, o zor günleri şarkı yaparak geçirmiş ve Gidip Gel şarkısını yazmıştır. Çok küçük yaşlardan beri geliştirdiği müzik kulağını ve Londra’da aldığı müzik eğitimini Türkçe-İngilizce sözleri şarkılarına yansıtmaktadır. Selin Geçit nereli ? İstanbul doğumlu olup aslen nereli olduğu bilinmemektedir.

İlk olarak Kuzey İrlanda’da yaşamışlardır, oradan Londra’ya geçmişlerdir. 2011 öncesinde İngiltere’de yaşamıştır. Daha sonra 2010 yılında Türkiye’ye dönmüşler. Liseyi Türkiye’de okuyup bitirdikten sonra üniversite için tekrar Londra’ya dönmüştür. Babasının evde gitar çalıp şarkı söylemesiyle ilgili bir anıda henüz 2 veya 3 yaşlarında iken babası ne zaman gitar çalsa şarkı söylese, gitarı bırakıp kendisiyle oynaması için rahatsız ettiğini söylemektedir. Babası da 3-4 yaşlarına geldiğinde odasında şarkılar söylerken çok doğru sesler çıkarttığını duyup kulağımın iyi olduğunu fark etmiştir.

Türkiye’ye döndüğü 2010 yılında bir YouTube kanalı açtığını ve İlk cover şarkını kayıt ettiğini söylemektedir. Babasıyla birlikte müzik yapmaya devam etmektedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahip oldukça burada paylaşacağız. Instagram adresi selin.gecit şeklindedir.

Babası oldukça merak edilen isimdir. Selin Geçit’in Babası Selim Geçit kimdir ?

“Selim Geçit, Hilton ParkSA Otel Müdürü olarak yeni görevine atandı. Selim Geçit, yurtdışında edindiği tüm bilgi birikimini, bundan sonra Hilton ParkSA’nın misafirleriyle paylaşacak.

Son olarak Hilton Templepatrick’de görev alan Selim Geçit, Hilton ParkSA Otel Müdürü olarak yeni görevine atandı. 

1991 yılında Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nden mezun olan ve 18 yıldan bu yana Hilton Worldwide bünyesinde çalışan Geçit, İngiltere’nin çeşitli bölgelerinde 7 senelik deneyime sahip. Geçit, Turizm Enstitüsü Başkan Yardımcılığı yaptı ve Ulster Üniversitesi’nin Turizm Yönetimi Bölümü’nde danışman olarak görev aldı.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir