Eviniz Mis Gibi Koksun

Herkes evinin mis gibi kokmasını ister. Kızartma, balık, et gibi ağır kokulu yemekleri pişirdikten sonra bu kokuların evden uzun süre gitmediği de bir gerçek. Evimiz kötü kokmasın diye bu yemekleri pişirmeyelim mi yani.. Hayır, evi iyice havalandırdıktan sonra kumaş ve oda kokularından birini temin ederek kullanabiliriz.

Kötü kokular genelde kumaşlara siner. Hazır satılan kumaş kokularını evinizde özellikle koltuklarınıza, halılarınıza ve perdelerinize sıkın. Öyle kalıcı ve güzel kokular var ki koltukta otururken sürekli burnunuza gelen hafif kokuyla mutlu oluyorsunuz.

Sürekli sıkabilmeniz için uygun fiyattaki ürünleri tercih ediyorsanız ve Şok marketler size yakınsa en favori önerimiz Şok’a özel üretilen S&A oda ve kumaş parfümleri. Bu markanın ürünleri çok kalıcı ve hafif kokuları var. En sevdiğim koku ise Spring yazan çiçeğimsi kokular. Okyanus ferahlığı da tercih edilebilir.

Bim marketlerin de kendilerine özel ürettiği kumaş kokuları Room Star markasıyla satılıyor. Sigara kokusunu önlediğini vaad eden ürünü çok güzel kokuyor. Room Star’ın pembesi ve lila rengi olanı çok hoş kokuyor. Yani pahalı marka ürünlere karşı daha iddialılar.

İşte favori ürünlerimiz :

enkaliciodakokulariparfümleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir