Demet Özdemir Oğuzhan Koç Çifti Boşanıyor Mu?

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti geçtiğimiz yaz bomba gibi bir düğünle evlenmişti. Ancak bir süredir evliliklerinde kriz yaşadıkları haberleriyle gündeme geldiği eşinin başrol olduğu “Özür Dilerim” filminin galasına katılmadı. Galada Koç’a eşiyle ilgili sorular soruldu ve cevap alınamadı. Bunun üzerine Koç’un yardımcısı Demet’in dizi çekiminde olduğu için Gala’ya katılmadığını söyledi.

demet ozdemir oguzhan koc bosaniyor

Demet Özdemir Oğuzhan Koç Çifti Boşanacak Mı?

Şimdilerde Engin Akyürek ile Adım Farah dizisinin başrolünü paylaşan Demet Özdemir, sesiyle yer aldığı filmin galasına katılmadı. Eşini özel gününde yalnız bırakan Özdemir, filmle ilgili hiçbir paylaşım da yapmadı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, galada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan film ekibine Demet Özdemir soruldu. Araya giren çiftin arkadaşı İbrahim Büyükak, “Filmde bir sesli yanıt sistemi var. Sesli yanıt sistemine sesiyle can verdi. Sahne de gerçekten çok komik oldu. O yüzden de sizin aracılığınızla Demet’e çok teşekkür ediyorum” dedi. Bu sırada Oğuzhan Koç’un basın danışmanı Özgür Aras söze girerek Demet Özdemir’in dizisinin setinde olduğu ve çok yoğun olduğunu belirtti.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir