Dilan Polat’ın Koltuk Takımı

Ünlü sosyal medya fenomenlerinden olan Dilan Polat, paylaşımlarıyla dikkatleri çekiyor. Bu mecraya doğum fotoğrafçılığı ile giren Polat, güzellik merkezi zincirleriyle hayatına devam ediyor. İnstagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla birçok kişinin keşfet sayfalarına düşmeyi başarıyor. Bundan kaynaklı olarak herkes onun kim olduğunu merak ediyor.

Dilan Polat’ın yeni taşındığı evinde kullandığı koltuk takımları çok ilgi çekiyor. Gold hakimiyetine sahip olan evde koltuk takımları da altın renginde görünüyor. Beyaz tonları ile gold uyumunun yakalandığı evde koltuk takımlarının arka kısmının alüminyum folyo görüntüsü dikkatleri çekiyor. Bazıları takımı beğenmezken bazıları çok beğendiklerini söylüyor.

dilan polat koltuklari koltuktakimi

Bu koltuk takımını yurt dışından bir markaya özel tasarım olarak yaptırdığını söyleyen Polat, takipçilerini bu meraktan kurtardı. Söylenenlere göre takımın fiyatı oldukça yüksek..

Üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olan Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Genç yaşta annesini kaybettiği için bir süre teyzeleri tarafından büyütüldü. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başladı ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yaptı. Daha sonra ise ablası ile birlikte güzellik merkezi açtı ve yakaladığı başarı ardından şube sayısını çoğalttı. Genç yaşta bir evlilik yapan Dilan Polat’ın 2 çocuğu var.

İş adamı olan babasını beyin tümörü nedeniyle kaybeden Dilan Polat, yıllar sonra hayatıyla ilgili bir gerçeği itiraf etmiş, annesinin babası tarafından öldürüldüğünü açıklamıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir