Kutiman Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir, Kaç Yaşında?

Melike Şahin ile birlikte “Ellerin hani” isimli parçaya imza atan ve merak edilen isimlerden olan Kutiman kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

kutiman kimdir nereli gercek adi nedir kac yasinda

Maasi, Sakla beni, The Moon, Ellerin hani, My Everything, Inner galactic Lovers, Remotely Close, Elimi tut, Fresh Haze gibi parçaları vardır. Kutiman gerçek adı nedir ? gerçek adı Ophir Kutiel olup sahne adı Kutiman’dır. Dans ve oluk odaklı tarzı ve çeşitli ortak, çevrimiçi, video tabanlı müzik projeleriyle tanınan İsrail doğumlu bir besteci, enstrümantalist ve yapımcıdır. 1982 yılında Kudüs’te doğan Kutiel, altı yaşında piyano çalmaya başladı ve onlu yaşlarında davul ve gitar da çalıyordu. Liseden sonra, kendisini reggae, afrobeat ve funk ile tanıştıran yapımcı arkadaşı Sabbo ile tanıştığı Rimon Music College’da caz eğitimi aldı. 2006 yılında Köln merkezli Melting Pot Music’e imza attı. Bir yıl sonra, HaBanot Nechama’dan Karolina’nın (Karolina Avratz) yer aldığı “No GrooveWhere I Come From” ve “Music Is Ruling My World” single’larını içeren ilk albümü Kutiman’ı çıkardı.

Instagram hesabı kutiman şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir