Burak Öksüzoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Spotify gibi platformların viral listesinde 5. sırada yer alan ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Burak Öksüzoğlu kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

burak oksuzoglu kimdir nereli kac yasinda

Yangın, Çarşambayı sel aldı, Konu sen olunca, Buralar benden sorulur, Yusuf’u kaybettim, Gemi, Değiştirelim bu kaderi, Ordular gibi parçaları vardır. Burak Öksüzoğlu nereli ? Aslen Samsun’lu olup Samsun’da doğmuştur.

Burak Öksüzoğlu kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 42 yaşındadır. 2 Ağustos 1981 doğumludur. Henüz 8 yaşında iken Orhan Gencebay’ın ilk hocalarından olan Ömer Sinop hocadan Samsun’da özel saz dersi alarak müzik hayatına profesyonel olarak girmeye başlamıştır. Daha sonra Samsun Belediye Konservatuarı’na başlamış ve iki yıl eğitim aldıktan sonra devam etmemiştir. İlk bestesini 10 yaşındayken yapmıştır. Ve 1 şarkı 2 şarkı derken onlarca şarkıyı peş peşe yayınlamıştır.
10 yaşında iken bıraktığı T.S.M. Samsun Konservatuarı’na 19 yaşında iken tekrar başlamıştır. Bu bölümünde eğitimine devam ederken hocalarından takdir görmeye başlaması çok sürmedi. Bir yandan İstanbul hayalleri, bir yandan bestelerinin kimler tarafından yorumlanacağı düşüncesi, O’nu günden güne heyecanlandırıyor ve daha da kamçılıyordu.
20’li yaşlarda İstanbul’a geldi ve burada da profesyonel müzik hayatına tamamen giriş yapmıştır. ByBurak Production isimli şirketin sahibidir. soundbank.com.tr internet sitesi de Burak Öksüzoğlu’na aittir.
Instagram adresi burakoksuzoglu şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir