Çöp Adam Dizisi Gerçekte Kimin Hayatını Anlatıyor?

Ünlü yazar ve psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun izlenme rekorları kıran dizilerine bir yenisi daha eklendi. Televizyon adeta onun yazdığı diziler sayesinde dönüyormuşçasına “Çöp Adam” dizisi ile karşılaşmamız uzun sürmedi.

Çöp Adam dizisinin konusu ne?

Çok küçük yaşta hayatla mücadele etmeye başlayan Tamer’i giriştiği ekmek kavgasından çok aile sorunları yormuş, Tamer bütün bu zor şartları oyun haline getirerek, içindeki çocuğu korumayı başarmıştır.

Anne ve babası tarafından yetiştirme yurduna bırakılmış, kız kardeşi Meryem’le birlikte orada büyümüşlerdir. Tamer şimdi evli ve bir çocuk babasıdır. Tasarladığı bilgisayar oyunu büyük sükse uyandırınca Amerikalı dev bir şirket Tamer’in şirketine ortak olur.

cop adam dizisi

Çöp Adam gerçekte kim? Ünlü yazılımcı Tamer kim?

Tamer’in dünyaca ünlü bir isim olduğunu belirten Budayıcıoğlu, “Yazılımcı olan çocuk öyle bir şey icat ediyor ki dünyanın yakından tanıdığı adeta harikalar yaratan ve servet sahibi olan biri haline geliyor. İlk iş olarak onu çocukluğu boyunca süründüren anne ve babasına muhteşem bir yalı armağan ediyor. Niye böyle yapıyor acaba, ne dersiniz? İşte dizide bunların yanıtlarını bulacağız. Oyuncu kadromuz muhteşem, umarım beğenirsiniz, çok sevgiler.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir