Tekir Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Kaybım var, Ağlaya Ağlaya, Sarılsak mı artık gibi şarkılarıyla dikkat çeken ve merak edilen isimlerden olan Şarkıcı Tekir kimdir ? hakkında bulunan tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

tekir kimdir nereli gercek adi nedir

Sarılsak mı artık, Kaybım var, Güller utansın, Sarhoşken bile aramam, Bu nasıl azap, Çıkmaz yollar, Yarınıma borcum var, Bilmem neden, Baharları düşledim, Ay Güneş gibi şarkıları vardır. Şarkıcı Tekir gerçek adı nedir ?

Söz Yazarı, Besteci, Yorumcu, Aranjör’dür. Şarkıcı Tekir kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 26 yaşındadır, 26.08.1997 doğumludur. Tekir nereli ? aslen İzmir’lidir ve İzmir’de dünyaya gelmiştir. Henüz 9 yaşında iken müzikle ilgilenmeye başlamış ve birçok enstrüman çalmaya başlamıştır. 2012 yılında “Bir Şarkısın Sen” isimli müzik eğlence programında henüz çocuk yaşta izleyenlerin beğenisini kazanmıştır. Tekir, söz ve müziği kendisinin olan, 7 şarkıdan oluşan “Mutlu Son” isimli ilk profesyonel albümünü 2020 senesinde yayınlamıştır. Oldukça genç yaşta profesyonel müzik hayatına başlayan ve uzun yol kat eden sözü ve müziği kendisine ait iki yüzden fazla şarkıya imza atmıştır. İstanbul’da bulunan stüdyosunda müzik çalışmalarına devam etmektedir.

Instagram hesabı tekironline şeklindedir. İşbirliği için kendisine tekir@tekironline.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. Siz de Şarkıcı Tekir hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir