Ahmed Saad Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Ader Akmel isimli şarkısıyla listelere giren ve merak edilen isimlerden olan Ahmed Saad kimdir ? hakkında bulunan tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.ahmed saad kimdir nereli kac yasinda

El Youm El Helw Dah, Ya 3araf, Wasa3 wasa3, Aleky Eyoun, El Meouk, Sayrena Ya Donia, Ader Akmel, B3edt, Sa’alt Nafsy Keteer, W2t Sheda gibi parçaları vardır. Ader Akmel isimli şarkısı dünya genelinde Youtube üzerinde 7.5 milyon üzerinde dinlenmiştir. Ahmed Saad, MENA’daki en iyi sanatçılardan biridir. Müzik kariyerine 2003 yılında “Ashkey la meen” adlı ilk albümünü çıkardı ve birçok single şarkısını yayınladıktan sonra 2007’de ikinci albümü “Wahashitini Eyounak”ı çıkardı, ayrıca birçok film ve dizi müziği seslendirdi. eşsiz sesi, başarıya ve şöhrete ulaşmasına yardımcı olan faktörlerden biriydi. Ahmed Saad nereli ? aslen Mısır’lıdır. Kahire, Mısır doğumludur. Ahmed Saad kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 42 yaşındadır. 20 Ağustos 1981 doğumludur. The Ghost ve Shehata’s Shop gibi birçok filmin resmi şarkılarını seslendirdi. Ayrıca We’re Student (2011) dahil olmak üzere çeşitli çalışmalarda yer almıştır.

Ahmed Saad Mısır’dan popüler bir sanatçıdır. Popnable, Ahmed Saad’ın 82 şarkısı hakkında bilgi toplar. Ahmed Saad’ın listedeki en yüksek konumu 1 numara ve en kötü sıralaması 500 numara. Ahmed Saad’ın şarkıları listelerde 38 hafta geçirdi. Ahmed Saad, en iyi Mısırlı müzisyenleri/grupları ölçen Top Chart’ta yer aldı ve Ahmed Saad tarafından not edilen en yüksek konum 1. En kötü sonuç 500.

Instagram hesabında 2 milyon takipçisi bulunmaktadır ve kullanıcı adı ahmedsaadofficial şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir