Ali Baran Numanoğlu Aşılı Mıydı?

Ünlülerin yakın dostu olan İnstagram fenomeni turizmci Ali Baran Numanoğlu, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Henüz 44 yaşında olan turizmcinin ölüm sebebi akıllara Baran Numanoğlu aşısız mıydı? Sorusunu getirdi. Ünlüler tarafından çok sevilen biri olması sebebiyle sevenleri yasa boğuldu.

İnstagram adresi @barannumanoglu olan tanınmış kişi, birçok ülkeyi gezerek fotoğraflar paylaşıyordu. Gayet sağlıklı görünen, spor yapan biri olarak koronavirüse yenik düşmesi, akıllara aşısız olmadığını getirdi. Sevenleri onun tüm aşılarını yaptırmasına rağmen hayata tutunamadığını söyledi. Uzun süre tedavi altında kalan Baranoğlu’nun bağışıklık sisteminin güçsüz olması, onu bu hayattan kopardı.

ali baran numanoglu

Baran Numanoğlu kimdir?

1984-1999 Yılları arasında Ürgüp Belediye Başkanı olarak görev yapan Rıfat Kürşat Numanoğlu’nun 44 yaşındaki oğlu Ali Baran Numanoğlu, Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti. Numanoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ali Baran Numanoğlu’nun ani ölümü sevenlerini ve sanat dünyasını yasa boğdu.

Sezen Aksu, Seda Bakan, Demet Şener, Jessica May, Ceren Moray, Pınar Altuğ Atacan ve Seda Güven gibi tanınmış isimler Numanoğlu’nun vefatı nedeniyle çok üzgün olduklarını ifade ettiler.

Ali Baran Numanoğlu’nun cenaze bilgileri önümüzdeki saatlerde netleşecek.

Ali Baran Numanoğlu kimdir, nereli, neden öldü; Ali Baran Numanoğlu, 1984-1999 Yılları arasında Ürgüp Belediye Başkanı olarak görev yapan Rıfat Kürşat Numanoğlu’nun oğludur. Ali Baran Numanoğlu turizm sektöründe faaliyet gösteriyordu. 2022 yılı itibarıyla 44 yaşındaydı. Ali Baran Numanoğlu’nun Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir