İbrahim Yılmaz Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Yaptığı yardımlar ve çektiği videolarla adından söz ettirmeyi başaran İbrahim Yılmaz kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

ibrahim yilmaz kimdir nereli kac yasinda

Sıfırdan başlayıp çırak olarak başladığı iş hayatına, seyyar satıcılıkla devam eden ve sonrasında holding sahibi olmayı başaran işadamı İbrahim Yılmaz oldukça merak edilmektedir. İbrahim Yılmaz nereli ? kendisi aslen Çankırı’lıdır. İstanbul’da doğmuştur.

Armed Güvenlik Hizmetleri A.Ş.’nin sahibi olan Yılmaz, dünyanın en büyük ekonomi dergisi Forbes’e konuk olmayı başarmıştır. İbrahim Yılmaz bir güvenlik şirketinde çırak olarak işe başlamış. O firmadaki ustasına çıraklık edip işi öğrendikten sonra, yıllar içinde de kendi şirketini açmaya karar vermiştir. İbrahim Yılmaz kaç yaşında ? bu bilgi maalesef bulunmuyor, ulaşıldığında burada yazılacaktır.

Hayırsever veya iyiliksever olmadığını ve çektiği videolarla farkındalık yaratmayı ve seyyar satıcıları görmemizi istediğini belirtmektedir. Videolarıyla gösteriş yapmak değil de farkındalık oluşturup seyyar satıcıları ve düşkün durumda olanları görmemizi istemektedir.

Bir anlatsam, Bir iyilik yap, Gelemem kendime, Çırak, Çakal değil kurt, Yalanlar, Şafak Türküsü, Terkediliş gibi tekli şarkılara da imza atmıştır. Özellikle Bir iyilik Yap adlı şarkısıyla oldukça ses getirmiştir. Kendisine ibrahimyilmaz.armed ibrahimyilmazofficial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz.

Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir