GKN Kargo Kimin, GKN Kargo Sahibi Kim, GKN Kargo Kime Ait?

GKN Kargo hem TV reklamlarında hem de özellikle yol üzerindeki reklamlarında görerek merak edilen GKN Kargo kimin ? merak edilen tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.gkn kargo kimin gkn kargo sahibi kim gkn kargo kime ait

GKN Kargo Sahibi Kim ? GKN Kargo 2016’da Gökhan Akyürek tarafından İstanbul’da kurulmuştur. Gökhan Akyürek nereli ? Gökhan Akyürek aslen Şanlıurfa Viranşehir’lidir. 2016’da kurulmasına rağmen şirketin köklü bir geçmişi bulunmaktadır. Yaklaşık 50 yıla yakın olarak lojistik, taşımacılık ve dağıtım alanında faaliyet gösteren bir aile şirketi olup sonrasında alınan kararla birlikte tek çatı altında toplanarak, birleşmesiyle bu isim oluşmuştur. İlk olarak Gökhan Akyürek genel müdürlük yapmaktaydı ancak daha sonra genel Müdürü Alpay Maden olmuştur. Maden, 25 yıldır kargo sektöründe olduğunu, en büyük kargo firmalarının yönetim kurulu üyeliklerinde, icra kurulu üyeliklerinde bulunduğunu ekledi.

GKN Kargo’nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Gökhan Akyürek kimdir ? 31 yaşında olup Üniversitede lojistik eğitimini almış ve sonrasında da aile işletmesinde farklı pozisyonlarda görev almış ve kendi deyimiyle de kargo sektörüne tutkuyla bağlı olduğunu belirtmektedir. Kargo ve lojistik sektöründe faaliyetlerde bulunan bu şirket büyük çoğunlukla perakende alanında gıda, tekstil ve ayakkabı sektöründeki şirketlere hizmet sunuyor. Şirket, firmaların ihtiyacı olan farklı alanlardaki kargo ve lojistik çözümlerini tek bir merkezden sağlayarak, çalıştığı kurumlara takip kolaylığı, kaliteli hizmet ve uygun maliyet avantajı sunuyor.

Öncesinde GKN Kargo, ağırlıklı olarak butik hizmet veren bir şirketti. Pandemi dönemi ile birlikte de şirkette çok fazla bir bir gelişim ve değişim görüldü. Bu durumu çok iyi değerlendiren ve yöneten şirket, müşteri sayısında büyük bir artışa imza atmıştır. GKN Kargo şirketi büyüyen müşteri kitlesi ve iş hacmiyle birlikte ülkemizde en hızlı büyüme yakalayan şirketlerden biri olmayı başarmıştır Önceki yıla göre yüzde 230 oranında büyümeye imza atarak 34 milyon TL ciroya ulaşmıştır. Firmanın, Ortadoğu, Almanya, İngiltere, Fransa, Benelux ve KKTC ülkelere hizmetleri bulunuyor. Türkiye’nin 81 iline hizmet verebilen 26 aktarma merkezi ile geniş bir hizmet ağına sahiptir.

Çok fazla reklamla karşılaşıyoruz, ilerleyen dönemlerde daha fazla şube ve kargo aracını görebileceğimizi düşünüyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir