Abiye Modelleri

Abiye Elbise Seçimi Nasıl Yapılır?

Abiye elbiseler, özel günlerde (davetler, kokteyller, düğünler vs.) tercih edilen şık ve gösterişli kıyafetlerdir. Özel kumaşlar kullanılarak üretilen bu elbiseler özellikle bir kadının giysi dolabında mutlaka bulunması gereken kıyafetlerin başında gelir. Genellikle abiye modelleri arasından seçim yapmak zor olsa da dikkat edilecek bazı püf noktalarını bilirseniz, vücudunuza uygun bir abiyeyi rahatlıkla seçebilir, özel gün ve davetlerde çarpıcı bir etki yaratabilirsiniz. Tarzınıza uygun abiye elbise modellerini Keikei internet sitesinden inceleyebilirsiniz.

Günlük hayatta kullanamayacağınız kıyafetlerden olan abiyeler kadınların saatlerce kataloglardan incelediği elbiselerdendir. Oldukça hafif, rahat ve yumuşak kumaşlardan üretilen abiye elbiseler genellikle taşlar veya parlak pullarla detaylandırılarak şıklık ve dikkat çekici bir özellik kazanır. Ünlü isimlerin bazen şık bazen oldukça başarısız abiye tercihleri ile magazinlere konu olduğunu düşünürsek abiye tercihimizi titizlikle yapmamız gerekiyor. Peki, bu kadar hassas bir konuda nelere dikkat etmeliyiz?qvqq8Z

 

Öncelikle bir abiye elbise gördüğümüzde ilk göz önünde bulundurmamız gereken konu vücut tipimize uygunluğu olmalıdır. Abiye seçiminizi değiştirecek en önemli konu olan vücut tipine uygun abiye modelleri arasından bir seçim yaptığınız takdirde sizlere büyük bir avantaj sağlayacaktır. Özellikle büyük beden hanımlar için Keikei’de sunulan büyük beden abiyeler vücudunuzu görmek istediğiniz şekilde size sunacak, kusurlarınızı kapatacak ürünlerdir. Bu ürünlerle katıldığınız özel gecelerde ve organizasyonlarda davetliler arasında öne çıkabilir, kendinizi davetin en güzel kadınıymış gibi hissedebilirsiniz. Bunun yanı sıra doğru bir abiye elbise tercihi yaparak baş döndürücü bir güzelliğe de sahip olabilirsiniz. Hangi kadın güzel bir elbise ile baş döndürmeye hayır diyebilir ki?

Modaya Uygun Abiye Elbise Tercihi Nasıl Olmalı?

Moda, her yıl kendini yenilemekte, her yıl abiye elbiseler de modaya ayak uydurarak değişmektedir. Toplum içinde kabul görmek, zamana ayak uydurmak veya sadece zevkli giyinmek için her kadının modayı takip etmesi gereklidir. Modaya uygun bir abiye elbise tercih edebilmek içinse moda dergilerini, televizyonda yayınlanan moda programlarını takip ederek son günlerin moda abiye elbiseleri hakkında ilham alabilir, siz de özel gün ve davetleriniz için modaya uygun abiye modelleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

 

9NXXqZ

Peki bu yılın abiye modası bize neler söylüyor? Bu yıl hem modanın en klasik izleri hem de neşeli ve genç abiyeler revaçta. Klasik abiye modellerinde ise pudra, siyah, kırmızı, bordo ve lacivert oldukça popüler. Son yıllarda moda haline gelen iki parça görünümlü abiye elbiseler ise bu yıl da özel günlerde kadınların en çok tercih edeceği elbiseler olarak görülüyor. Daha önce duymamış olabilirsiniz ancak artık moda da yeni bir kumaş türü olarak 3 boyutlu danteller bu yıl birçok abiye modelinde kullanılıyor. Bu danteller ile üzerinde işleme havası yaratılarak abiyelere modern ve şık bir görünüm kazandırılıyor.

Keikei internet sitesinde özel günler için aradığınız tüm elbise modellerini inceleyebilir ve gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir