Güneş Sonrası Kremi Kullanmak Neden Önemli?

Güneşe yoğun bir şekilde maruz kaldığımız yaz aylarında, güneşlenme sırasında kullandığımız kremlerin yanı sıra güneş sonrası kullandığımız kremler de bir o kadar önemli. Vücudumuz güneşin etkisinde kalarak hızla sıvı kaybına uğruyor, bu da cildimizin kurumasına ve hasar görmesine neden oluyor. Oluşan hasardan korunmak ve cildimizin dengesini daha çabuk yerine getirmesini sağlamak bizim elimizde.

Güneşten sonra cildimizde hassaslık ve kızarıklıklar oluşabildiği için bu duruma kendi başımıza hemen müdahale edip cildimizi onarmamız gerek. Böyle durumlarda yüksek nemlendirici özelliği olan güneş sonrası kremleri tercih etmeniz ve cildinizi derinlemesine nemlendirmek doğru olacak. Güneş sonrası kremler cildimizi onarırken aynı zamanda cildimizin soyulmasına da engel olacaktır.

Güneşlendikten sonra hatta yaz döneminde güneş altında geçirdiğimiz birkaç saat sonra bile güneş sonrası kremi kullanmak bu yüzden çok önemli. Güneş kremlerini üreten firmalarda bu tip nemlendirici kremleri de rahatlıkla bulabilirsiniz. Ayrıca güzel ve ferah kokuları sayesinde kullandığınız krem gününüze keyif katacaktır.

WEB: www.makyajmanya.com INSTAGRAM: @makyajmanya

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir