Reha Muhtar Ses Kaydı Gerçek Mi, Pedagog İfadeleri Doğru Mu?

Eski televizyon simalarından olan Reha Muhtar’ın son günlerde gündeme bomba gibi düşen çocuk krizi konuşulmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Deniz Uğur ile evliliğinden olan 12 yaşındaki kızı Ayşe Mina’ya şiddet uyguladığı iddia ediliyor. Ayşe’nin annesi Deniz Uğur’un, Reha Muhtar’ın kızına bağırdığı ses kaydını sosyal medya hesabından yayınlamasıyla magazin camiası çalkalandı.

Ses kaydının gerçek olup olmadığı merak edilirken bir babanın kızına neden bu şekilde haykırarak bağırdığı merak ediliyor. Bir iddiaya göre, genç kızın bilgisayardan bir uyuşturucu bağımlısıyla sohbet ederken yakalandığı söyleniyor. Ses kaydında Muhtar’ın kızına “5 dakikan var! Kadın!” şeklinde hitap ettiği duyuluyor.

reha muhtar ses kaydi

Daha önce de Deniz Uğur’un çocukları M. ve P., Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nde pedagog eşliğinde şu ifadeleri verdiği biliniyordu:

“12 Eylül günü annem beni almaya geldiğinde, ona 1 hafta önce babamın beni dövdüğünü söyledim.

Daha önce de beni dövdüğü için babamdan şikayetçi olmuştum ama ona üzüldüğüm için bu şikayeti geri almıştım. Babam beni 4 yıldır dövüyor. Ondan nefret ettiğimi düşünüyor, ruh haline göre de bana şiddet uyguluyor.

Çoğunlukla kıyafetlerimin olduğu, görülmeyecek kısımlara tokat ve yumruklar atıyor. Beni ısırıyor. Daha önce de bardak fırlatmıştı, bir kez de bacağıma demir ile vurmuştu ve bacağım morarmıştı. Geçen hafta da saçımdan tutarak, beni yere yatırdı, kafama vurdu.

Darp sonrası elimde ısırık izleri, morluklar ve vücudumun çeşitli bölgelerinde ağrılar vardı. “S……p gideceksin buradan, yılan, annen de o….u” şeklinde tehdit ve hakaretlerde bulunuyor. Kardeşime karşı büyük bir şiddette bulunduğunu görmedim. Sebepsiz yere darp eden bana tehdit ve hakaretlerde bulunan babamdan davacı ve şikayetçiyim”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir